Tipuri de carucioare copii. Ce optiuni ai? Tipuri de carucioare copii. Ce optiuni ai?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste tipurile de carucioare copii preferate: clasic, sport, landou, pliabil si multe altele. Majoritatea acestor carucioare copii sunt incluse in categoriile urmatoare: Carucior clasic cu landou: Carucior 2 in 1, 3 in 1 sport/landou;Carucior sport potrivit pentru toate tipurile de teren, cu trei roti; Sisteme de transport; Carucior pliabil plat; C
Publicat pe 14 Jun 2016 13:01:52 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


carucioare-copii Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste tipurile de carucioare copii preferate: clasic, sport, landou, pliabil si multe altele.

Majoritatea acestor carucioare copii sunt incluse in categoriile urmatoare:

  • Carucior clasic cu landou:
  • Carucior 2 in 1, 3 in 1 sport/landou;
  • Carucior sport potrivit pentru toate tipurile de teren, cu trei roti;
  • Sisteme de transport;
  • Carucior pliabil plat;
  • Carucior pliabil tip umbrela;
  • Carucioare duble sau triple pentru gemeni si triplet.

Exista doi factori la care trebuie sa te gandesti atunci cand cumperi un carucior: confortul si manevrabilitatea. In general, carucioarele traditionale si carucioarele 3 in 1 sunt rezistente si confortabile, dar grele si dificil de manevrat.

Carucioarele sport sunt foarte manevrabile, dar nu sunt atat de confortabile pentru bebelus si nu sunt potrivite pentru nou-nascuti. Nou-nascutii trebuie sa stea intinsi pe spate si sa aiba confortul unui landou captusit, ceea ce lipseste majoritatii carucioarelor.

Inainte sa cumperi un carucior pentru bebelus, ar trebui sa incerci sa te gandesti la stilul tau de viata si la planurile de viitor.

Intrebari pe care sa ti le pui despre carucioare copii: