Spectacol unic cu zane ursitoare Constanta, ursitoare Botez Constanta - 0762838354 Spectacol unic cu zane ursitoare Constanta, ursitoare Botez Constanta - 0762838354
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Povestea cu printese ursitoare Constanta incepe demult, tare demult, cand printii si printesele traiau fericiti pe taramuri fermecate pline cu zambete si voie buna. Printesele ursitoare Constanta au aparut din zambetele ce infloreau pe chipurile copiilor. De accea, ursitoarele Constanta apar din nori, pe un fond muzical de poveste, de fiecare data cand se sarbatoreste un botez in Constanta, un mot in Constanta sau o rupere de turta in Const
Publicat pe 10 Jan 2017 11:28:37 de bijouxevents2000
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Povestea cu printese ursitoare Constanta incepe demult, tare demult, cand printii si printesele traiau fericiti pe taramuri fermecate pline cu zambete si voie buna. Printesele ursitoare Constanta au aparut din zambetele ce infloreau pe chipurile copiilor. De accea, ursitoarele Constanta apar din nori, pe un fond muzical de poveste, de fiecare data cand se sarbatoreste un botez in Constanta, un mot in Constanta sau o rupere de turta in Constanta http://www.printeseursitoareconstanta.ro , 0762838354.

Botezul micutului este momentul mult asteptat de catre toti membrii familiei, in special de catre fericitii parinti. Pentru acest moment unic in viata va oferim spectacol cu printese ursitoare la botez Constanta. Ursitoare Constanta vor crea un moment magic, deosebit de frumos si emotionant pentru toti cei prezenti, si are un impact extraordinar asupra parintilor si nasilor. Printesele ursitoare Constanta vin la fiecare copil care isi sarbatoreste botezul in Constanta, dar si la ruperea turtei si la taierea motului in Constanta, deci orice fel de eveniment care il implica pe micul bebelus.

Frumosul moment cu ursitoare la botez Constanta va transforma pentru 20 de minute ringul de dans intr-un spatiu al povestilor unde orice e posibil! Zanele ursitoare Constanta poarta rochii de printesa, colorate si stralucitoare, fluturand din bagheta magica cu care isi astern peste micut darurile spirituale, intelectuale si fizice ce ii vor inlesni trecerea prin viata. Coifurile colorate si voaluri usoare vor da si mai mult realism povestii ce se desfasoara in fata ochilor invitatilor! Muzica speciala pe care isi fac aparitia ursitoarele, balonasele de sapun sau fumul greu care da senzatia de nori, confera un aspect de basm intregului moment. De fiecare data, parintii sunt impresionati de interpretarea ursitoarelor Constanta ce isi fac rolul mai frumos prin felul in care se misca, rostesc cuvintele si prin poeziile emotionante ce sunt rostite. Fiecare ursitoare are un anumit rol in momentul cu ursitoare Constanta, iar una din ele interpreteaza semnificatia numelui bebelusului, facand cunoscute provenienta numelui si ceea ce numele reprezinta.

Momentul cu ursitoare la botez Constanta poate fi completat de aducerea tortului pentru ca momentul artistic sa fie complet. Ursitoarele vor ramane atunci, cateva minute in plus pentru a face fotografii cu bebelusul si parintii, dar si invitatii.

Printesele Ursitoare Constanta  garanteaza reusita unui spectacol inedit, cu muzica de poveste, momente coregrafice special realizate si atmosfera asemenea basmelor cu printi si printese. Datorita experientei in domeniu si a profesionalismului, momentele noastre artistice vor ramane in amintirea tuturor invitatilor dumneavoastra drept una dintre cele mai frumoase surprize ale serii.

Pentru mai multa distractie si voie buna la un botez tematic in Constanta, parintii opteaza si pentru aducerea unor mascote, precum Mickey si Minnie Mouse sau alte personaje din desene animate in Constanta care vor completa atmosfera delicios de frumoasa!

Inchirierea printeselor ursitoare pentru botez Constanta nu este deloc dificila, stabilindu-se data, locul si ora la care doriti sa fie prezente ursitorile Constanta. Trebuie retinut si ca ursitoarele magice Constanta se deplaseaza in orice localitate din judetul Constanta si Tulcea si pot veni si pana in Medgidia, Cernavoda, statiunile de langa Constanta, Mangalia si restul localitatilor din judetul Constanta, dar si Tulcea! Show-ul cu ursitoare Constanta se preteaza pentru orice botez, oricat de mic sau mare, pentru a crea amintiri memorabile pentru bebelus!

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10