Patut copii pliant: avantaje si dezavantaje Patut copii pliant: avantaje si dezavantaje
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Ce tip de patut copii asigura cel mai linistit somn pentru micutii dumneavoastra? Parerile sunt impartite in privinta acestui subiect. Unii parinti prefera un patut usor de depozitat si transportat, in timp ce altii considera clasicul patut din lemn cea mai sigura varianta pentru confortul celor mici. In acest articol va prezentam avantajele si dezavantajele patuturilor pliabile: Avantaje patut copii pliabil: · &
Publicat pe 19 Aug 2016 10:58:09 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


patut-copii

 

Ce tip de patut copii asigura cel mai linistit somn pentru micutii dumneavoastra? Parerile sunt impartite in privinta acestui subiect. Unii parinti prefera un patut usor de depozitat si transportat, in timp ce altii considera clasicul patut din lemn cea mai sigura varianta pentru confortul celor mici.

In acest articol va prezentam avantajele si dezavantajele patuturilor pliabile:

Avantaje patut copii pliabil:

·         Usor de montat si transportat, bebe poate beneficia de somn in patutul de acasa oriunde ar calatori

·         Varietate mare de modele si culori

·         Multe accesorii (masuta de infasat, carusel, cordelina de jucarii, panou electronic cu lumina de veghe, muzica de leagan si vibratii incluse, buzunare pentru depozitare, roti blocabile, plasa de tantari, putand foarte simplu sa fie scos pe terasa pentru un somn racoritor)

·         Fiind realizat din material textil si mult plastic (partile metalice sunt bine captusite), copilul nu se poate lovi in partile laterale ale patutului, nu- si poate prinde membrele intre gratii

·         Husele pot fi detasate si spalate la masina

·         Plasa din care sunt confectionate lateralele patutului este transparenta, ceea ce permite parintilor sa observe activitatea copilului nestingheriti de eventualele aparatori pentru patut folosite in variantele din lemn. Deloc de neglijat, copilul nu va mai pierde suzeta (daca foloseste) printre zabrele, asa cum se intampla in cazul patutului de lemn.

·         Poate fi folosit si ca tarc de joaca (se monteaza in camera unde sta parintele pentru ca cel mic sa fie supravegeat permanent)

·         Costul redus (de cele mai multe ori, desi variantele cu multe accesorii incluse pot fi mai scumpe decat patutul clasic de lemn)

 

Dezavantaje patut copii pliabil:

·         Mai putin stabile decat patuturile de lemn

·         Montata la nivelul superior, salteaua nu este fixa, oscileaza in functie de miscarile copilului. Montata la nivelul inferior, necesita o saltea suplimentara, cea din dotare fiind mult prea subtire (2cm) pentru a putea fi folosita ca baza de somn. Acesta este motivul pentru care majoritatea parintilor incep sa foloseasca un patut de lemn odata ce copilul da semne ca poate sa stea in fundulet sau sa se ridice (incepand cu varsta de 6 luni)

·         La unele patuturi pliante sustinerea saltelei se face cu benzi de vinil sau plastic care se pot uza, curba sau rupe. Trebuie verificate periodic.

Voi v-ati hotarat? Pentru a vizualiza gama de patut copii, din lemn sau pliabile intrati AICIAcorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10