Lucruri ce trebuie stiute la achizitionarea unui pat copii Lucruri ce trebuie stiute la achizitionarea unui pat copii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Multi dintre parintii ce sunt in cautarea unui pat de copii, fac greseala ca inainte sa il achizitioneze nu se informeaza cum ar trebui sa arate si de ce lucruri trebuie sa dispuna un astfel de pat pentr copii, de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii esentiale si utile, ce o sa va ajute sa achizitionati un pat pentru copil ideal, unde acesta o sa dispuna de foarte mult confort, dar si de siguranta. Pe piata acestor paturi pentr
Publicat pe 16 Jan 2014 16:47:05 de popescuflorin
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Multi dintre parintii ce sunt in cautarea unui pat de copii, fac greseala ca inainte sa il achizitioneze nu se informeaza cum ar trebui sa arate si de ce lucruri trebuie sa dispuna un astfel de pat pentr copii, de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii esentiale si utile, ce o sa va ajute sa achizitionati un pat pentru copil ideal, unde acesta o sa dispuna de foarte mult confort, dar si de siguranta. Pe piata acestor paturi pentru copii sunt foarte multe modele care de care mai deosebite si moderne, ce dispun de functii si accesorii ce vin in ajutorul noilor nascuti oferindu-le mult confort. Aceste modele de paturi pentru copii difera foarte mult intre ele, acestea fiind de la paturile clasice de lemn pana la paturile pentru copii moderne ce dispun de functii foarte utile, atat parintilor cat si copiilor.

 

Unul dintre cele mai importante lucruri la un pat de copii, este salteaua, care trebuie sa fie foarte ferma si rezistenta, dar si sa se potriveasca perfect si sa nu lase goluri in lateral. Printre cele mai recomandate paturi pentru copii sunt paturile ce au pereti de la picioare si cap fara nici un fel de gol, iar pe peretii laterali daca exista goluri, acestea nu trebuie sa fie mai mari de sapte centimetri, deoarece exista pericolul ca micutul sa se loveasca, in cazul in care incearca sa iasa din patut. Cand cumparati un pat pentru copil, trebuie sa va asigurati ca acesta sa fie usor, sau sa dispuna de role de pardoseala, deoarece in cazul in care doriti sa dati cu aspiratorul, sa faceti curat sau doriti sa il mutati din diferite motive, acesta va fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

 

Multe din aceste paturi moderne pentru copii dispun de saltele ajustabile ce permit cu usurinta coborarea acestora in cazul in care copilul poate sa stea ridicat in picioare. Datorita acestor functii, aceste paturi pentru copii moderne permit saltelei doua poziiti de ridicare, insa exista paturi pentru copii care permit si 3-4 pozitii. Un model ideal de pat de copii trebuie sa fie foarte practic si sa dispuna de foarte multe functii cum ar fi transformarea acestora intr-un tarc de joaca, dar si care pot fi oricand ajustate pe masura ce copilul creste, insa sa aiba si anumite accesorii ca: masa de infasat, sertare pentru depozitare si sisteme ce transforma patul in leagane. Exista foarte multe magazine ce comercializeaza astfel de paturi pentru copii, insa trebuie sa fiti foarte atenti si sa achizitionati de la un magazin serios ce dispune de paturi de calitate, pentru ca acestia va pot oferi servicii impecabile dar si lucruri de calitate superioara de care sigur veti fi multumiti. Insa pentru a beneficia de un pat complet si potrivit pentru copilul dumneavoastra trebuie sa tineti cont de criteriile prezentate mai sus pentru ca astfel veti achizitiona un patut pentru copil de o calitate superioara si cu foarte multe utilitati, in care acesta va dispune de mult confort si siguranta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

florin popescu 
Membru din: 16 Jan 2014 15:22:31

Despre autor:

Articole publicate: 12
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10