Alimentatia sanatoasa a bebelusului tau Alimentatia sanatoasa a bebelusului tau
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In ultima vreme, cresterea sanatoasa a bebelusilor a devenit o problema esentiala pentru parinti, in conditiile in care apar tot mai multe semne de intrebare asupra efectului negativ al unor obiecte si activitati considerate, pana nu demult, ajutatoare. Mancarea bebelusilor este un subiect foarte delicat. Numeroase carti de bucate pentru copii si-au facut loc pe rafturile librariilor, iar prepararea mesei pentru bebelusi a fost ast
Publicat pe 20 Jan 2014 16:49:10 de
Categoria: Familie Subcategoria: Nou-nascuti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In ultima vreme, cresterea sanatoasa a bebelusilor a devenit o problema esentiala pentru parinti, in conditiile in care apar tot mai multe semne de intrebare asupra efectului negativ al unor obiecte si activitati considerate, pana nu demult, ajutatoare.


Mancarea bebelusilor este un subiect foarte delicat. Numeroase carti de bucate pentru copii si-au facut loc pe rafturile librariilor, iar prepararea mesei pentru bebelusi a fost astfel facilitata, din punct de vedere al varietatii de retete pentru copii.


O prima problema, insa, deriva chiar din multitudinea acestor carti cu retete pentru bebe. Comunitatea creata de Bucovina cu scopul de a oferi cat mai multe informatii intr-un singur loc are, de asemenea, o sectiune cu retete pentru bebelusi, eliminand povara unei munci de cautare indelungata.


O alta problema este diversificarea alimentatiei bebelusilor. “Cand incep sa ii introduc noi alimente?, Ce alimente sunt potrivite pentru a fi introduse in alimentatia bebelusului? sau Ce dimensiune trebuie sa aiba portiile de alimente nou introduse? sunt doar cateva intrebari pe care, de obicei mamele si le pun cu privire la diversificarea alimentatiei bebelusilor.


Nu in ultimul rand, parintii trebuie sa fie atenti de unde se aprovizioneaza cu alimente pentru bebelusi, ce ingrediente contin acestea, dar si provenienta lor, pentru a fi siguri ca au ales numai alimente sanatoase pentru cei mici.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ciobanu Ioana 
Membru din: 20 Jan 2014 13:43:14

Despre autor:

Articole publicate: 9
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10