Sfaturi practice pentru planificarea nuntii viselor tale Sfaturi practice pentru planificarea nuntii viselor tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Totul incepe cu cererea in casatorie, pentru care el va merge in petit la familia fetei, inainte de a-i cere mana iubitei sale. Daca obtine consimtamantul acestora, va alege cu multa atentie inelul de logodna si apoi o va cere pe iubita lui. La o nunta cu specific romanesc nu pot sa lipseasca obiceiurile romanesti. Ritualurile de nunta au mult simbolism si in general difera de la un tinut la altul.Dupa ce a fost acceptata cererea in casatorie, vi
Publicat pe 12 Jun 2016 18:46:24 de Ladybug3
Categoria: Familie Subcategoria: Evenimente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Totul incepe cu cererea in casatorie, pentru care el va merge in petit la familia fetei, inainte de a-i cere mana iubitei sale. Daca obtine consimtamantul acestora, va alege cu multa atentie inelul de logodna si apoi o va cere pe iubita lui. La o nunta cu specific romanesc nu pot sa lipseasca obiceiurile romanesti. Ritualurile de nunta au mult simbolism si in general difera de la un tinut la altul.


Dupa ce a fost acceptata cererea in casatorie, viitorii soti trebuie sa hotarasca pe cine vor numi ca nasi, adica indrumatori spirituali si pornesc pregatirile pentru nunta.


  


Singurul mod de a reusi presupune o buna capacitatea de organizare. Un plan al nuntii bine intocmit te ajuta sa planifici eficient, sa te organizezi foarte bine si sa iti amintesti totul pentru ca in final nunta ta sa fie un adevarat succes.


Cu un an inainte, ar fi perfect sa va fixati bugetul. Alegeti genul nuntii si fixati data. Optati pentru o  biserica si faceti o rezervare.  Alegeti locatia,restaurantul/ si firma de catering. Rezervati restaurantul si interesati-va de continutul meniului (felurile esentiale).


Cu 6 luni inainte, trebuie sa retineti o firma de amenajari/agentia de nunti. Achitati rata pentru locatie. Alegeti nasii, cavalerii si domnisoarele de onoare. Uitati-va dupa rochia de mireasa si costumul mirelui si cumparati-le


Cu 5 luni inainte, sa va faceti o prima lista de invitati. Cautati muzica si contactati DJ-ul sau formatia aleasa. Contactati fotograf si cameraman. Achizitionati-va pantofii, manusile, ciorapii, lenjeria si celelalte accesorii necesare nuntii. Comandati marturiile si pungile pentru cadouri. Stabiliti meniul, bauturile si tortul. 


Cu 3 saptamani inainte,  alegeti buchetul de mireasa. Aflati care sunt actele necesare pentru casatoria religioasa, cat si pentru starea civila. Solicitati confirmarea invitatilor la nunta.


Cu 10 zile inainte, faceti o ultima incercare a rochiei cu accesorii, machiaj si coafura. Planificare la coafor pentru aranjat. Contactati furnizorii pentru o ultima verificare. 


Cu 2 zile inainte, ocupati-va de unghii. Verificati rochia de mireasa, costumul mirelui si accesoriile. Confirmati programarile la coafor, machiaj, fotograf, cameraman, limuzina, maestru de ceremonii. Verificati ordonarea la mese si decoratiunile.


Nunta este o clipa special in viata unui cuplu si, de aceea, orice mireasa isi doreste ca ziua cea mai importanta din viata ei sa fie spectaculoasa, divina, memorabila.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Garitza Gar  
Membru din: 12 Jun 2016 18:43:26

Despre autor:
Autoarea descrie punctele tari organizatorice care te ajuta sa ai o nunta ca in vise.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10