Cum sa comunici cu fotograful de nunta Cum sa comunici cu fotograful de nunta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:  Aspectul mai putin fericit de la nunta ta este ca va dura doar o zi. Din fericire, un fotograf de nunta potrivit poate face ca aceasta zi sa ramâna vie toata viata cu toate momentele, emotiile si oamenii prezenti la nunta ta. O fotografie perfecta te poate întoarce instantaneu înapoi la cea mai fericita zi din viata ta si un album perfect poate deveni cartea ta preferata.  Te-ai logodit? Felicitari! Acum e vremea sa îti ca
Publicat pe 14 Aug 2015 14:00:59 de
Categoria: Familie Subcategoria: Evenimente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


 Aspectul mai putin fericit de la nunta ta este ca va dura doar o zi. Din fericire, un fotograf de nunta potrivit poate face ca aceasta zi sa ramâna vie toata viata cu toate momentele, emotiile si oamenii prezenti la nunta ta. O fotografie perfecta te poate întoarce instantaneu înapoi la cea mai fericita zi din viata ta si un album perfect poate deveni cartea ta preferata. 

Te-ai logodit? Felicitari! Acum e vremea sa îti cauti un fotograf de nunta. Adevarul este ca un fotograf nunta bun îsi programeaza sedintele cu mult timp înainte, asa ca nu lasa asta pe ultima suta de metri. Fotograful potrivit pentru nunta ta trebuie sa fie profesionist si talentat, însa trebuie sa fie si un bun ascultator, sa fie deschis catre idei noi si sa aiba o viziune ampla. Talentul si profesionalismul sunt esentiale dar intervin si alte aspecte când vine vorba de fotografia de nunta. Unul din acestea este comunicarea. Comunicarea cu fotograful de nunta.

Daca ti-ai facut o lista cu cei mai buni fotografi, fa pasul urmator: stabileste o întâlnire cu ei! Astfel le vei putea vedea munca în albume cu poze printate si vei putea discuta cu ei.

De ce este important sa ai o discutie preliminara cu fotografii?

ü  Vei avea o imagine mai clara despre cel care îti va poza nunta

ü  Î?i vei da seama daca este fotograful potrivit

ü  Îl poti întreba daca se poate adapta la cerintele tale

ü  Poti lua o decizie finala mai usor

Dupa ce ai discutat si ti-ai facut o parere, vine momentul alegerii. L-ai ales, acum urmeaza partea în care comunici cu fotograful care îti va poza nunta.

Ce puncte cheie trebuie sa atinga comunicarea cu fotograful de nunta?

Este important ca fotograful ales sa fie profesionist si talentat, dar pentru a folosi la maxim aceste abilitati trebuie sa stabiliti împreuna cum vrei sa decurga sedinta. Pentru rezultate si mai bune, poti programa o sedinta foto înainte de nunta, astfel vei crea o legatura mai buna cu fotograful.

Daca nu realizezi aceasa sedinta de dinainte, atunci trebuie sa punctezi si mai bine dorintele tale. Discutând, un fotograf bun va veni cu sugestii si idei care s-ar putea sa îti placa si la care nu te-ai gândit. Spre exemplu, îti poate sugera stilul în care sa fie fotografiata nunta: fotojurnalistic (instantanee, nimic nu este regizat), traditional (vei stabili anumite locuri dinainte si te gândesti cum sa împarti timpul pentru a face fotografii de grup), ilustrativ, gen portret, etc.

De asemenea, veti stabili limita de cadre. Majoritatea fotografilor impun limite de cadre, de preferat este ca fotograful tau sa nu impuna aceste limite, asta însemnând ca se dedica fotografiei si pune mare pret pe rezultatul final.

Daca doriti sa discutati toate aceste aspecte legate de fotografierea nuntii, Bogdan Mitrica, fotograf de nunta profesionist, va poate ajuta. Bogdan este dedicat meseriei sale, este talentat si pune mare pret pe comunicarea cu oamenii, are o viziune larga asupra lucrurilor si tocmai de aceea nici nu impune un numar limita de cadre, stie ca rezultatele bune se obtin prin munca si talent. Îl gasiti si online pe www.Mitrica.ro.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Mitrica 
Membru din: 08 Jun 2015 16:20:52

Despre autor:
Alegerea fotografului pentru nunta ta poate parea o sarcina destul de complexa, insa este in interesul tau sa acorzi importanta maxima acestui aspect. Nu este recomandat sa apelati la un fotograf amator, veti regreta mai tarziu.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10