Ce cadou sa-i iau? Ce cadou sa-i iau?
Rated 0.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Niciodata nu a fost mai dificil ca acum sa faci un cadou bun - trebuie sa arate bine, sa aiba valoare sentimentala, si nici sa nu te usture la buzunar - principalele trei calitati pe care nu le gasesti apoape niciodata insumate intr-un singur produs. Ei bine, avand in vedere ca este o raritate aceasta combinatie, va ofer cateva sugestii care sa va ajute in anevoioasa voastra cautare pentru "cadoul perfect". In primul rand, sa luam in co
Publicat pe 16 Jun 2014 11:39:44 de crinusofia
Categoria: Familie Subcategoria: Evenimente
Acorda o nota acestui articol:
1.
0


Niciodata nu a fost mai dificil ca acum sa faci un cadou bun - trebuie sa arate bine, sa aiba valoare sentimentala, si nici sa nu te usture la buzunar - principalele trei calitati pe care nu le gasesti apoape niciodata insumate intr-un singur produs. Ei bine, avand in vedere ca este o raritate aceasta combinatie, va ofer cateva sugestii care sa va ajute in anevoioasa voastra cautare pentru "cadoul perfect".

In primul rand, sa luam in consideratie ocazia pentru care o sa scoti portofelul din buzunar si apoi tipul de relatie pe care il ai cu persoana destinatara.


1. Aniversarea unui prieten/prietene - in acest caz, varietatea de cadouri se restrange la cat de bun prieten iti este aceasta persoana. Daca va cunoasteti de mult si legatura voastra este una puternica, probabil ai idee de nevoile, gusturile si preferintele acestei persoane si ii poti cumpara fie un articol de imbracaminte - tricou, camasa, rochie - fie un accesoriu (ceas, cravata, o bijuterie). Daca iti permiti, un articol pentru casa (cani amuzante, seturi de vase de lut sau un set de vinuri) poate fi cadoul practic cu care iti vei ferici prietenul. Pentru doamne intotdeauna este recomandat sa oferiti buchete de flori cu la multi ani inscriptionat pe o felicitare atasata. 


2.Pentru aniversarea unei relatii - din nou, este discutabil in functie de durata relatiei - daca sunteti de doua saptamani impreuna, o plimbare si o inghetata sunt suficiente, insa daca vorbim de o relatie de lunga durata, le vom clasifica in modul urmator:

  • Un an de relatie: un set de instrumente de scris pentru el, o rama sau un album foto pentru ea.

  • Doi ani de relatie: o cana personalizata cu un mesaj pentru e, un tricou pentru el.

  • Trei sau patru ani de relatie: el se va bucura la primirea unui ceas pe care si-l dorea de mult, iar ea va fi fericita cu o cina in oras unde veti servi un platou cu fructe.

In rest puteti alege in functie de ocazie sau de personaliatea celui ce va primi cadoul: printre cadourile bussiness aveti la dispozitie o varietate de portcarduri, ceasuri de birou sau stilouri, iar pentru membrii familiei articolele de imbracaminte sau chiar si de mobilier vor fi perfecte.

Totul se rezuma la capacitatea voastra de anticipatie si la faptul ca inainte sa cumparati un obiect trebuie sa luati in considerare si alternativele.

Spor la cumparaturi si inspiratie multa!

Acorda o nota acestui articol:
1
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sofia Crinu 
Membru din: 10 Jun 2014 14:16:45

Despre autor:

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10