Top 3 sfaturi in alegerea celor mai bune triciclete Top 3 sfaturi in alegerea celor mai bune triciclete
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In functie de varsta copilului, parintii achizitioneaza triciclete cu mai multe sau mai putine accesorii. Astfel, daca bebe se poate sustine singur in fundulet, parintii nu vor sta mult pe ganduri si vor achizitiona o tricicleta cu centuri de siguranta in 5 puncte, bara de protectie si maner (detasabil) de ghidaj. Pentru copiii trecuti de 1.5 ani sau cei care dau dovada de mai multa independenta si vor sa se aventureze in tainele f
Publicat pe 06 Jun 2016 10:26:20 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0triciclete

In functie de varsta copilului, parintii achizitioneaza triciclete cu mai multe sau mai putine accesorii. Astfel, daca bebe se poate sustine singur in fundulet, parintii nu vor sta mult pe ganduri si vor achizitiona o tricicleta cu centuri de siguranta in 5 puncte, bara de protectie si maner (detasabil) de ghidaj. Pentru copiii trecuti de 1.5 ani sau cei care dau dovada de mai multa independenta si vor sa se aventureze in tainele folosirii mijlocelor locomotorii, parintii pot opta pentru acele triciclete cu scaun, eventual dotate cu o centura de siguranta in 3 puncte, usoare (lipsite de multiplele accesorii precum copertina, manerul parental, cosul de jucarii, bara de siguranta, etc), pe care copilul sa le poata pedala singur.

Iata sfaturile noastre in alegerea unor triciclete perfecte:

Tricicletele se g?sesc pe piata intr-o varietate de stiluri, modele sau culori. Asadar, exista o tricicleta potrivita pentru nevoile fiecarui copil si parinte.

Manerul parental

Este un accesoriu de importanta cruciala la varste mici. Cand parintii decid achizitionarea unei triciclete la mai putin de implinirea unui an de viata al micutului, decizia de cumparare trebuie sa aiba in vedere robustetea si versatilitatea manerului de ghidaj, acesta fiind acela care controleaza directia vehiculului.

Rotile

Deosebit de importante, pot fi din plastic sau cauciuc, iar unele modele prezinta chiar o combinatie de plastic cu silicon sau cauciuc. Rotile din plastic sunt in general zgomotoase si se tocesc repede. Exista triciclete cu roti din plasctic, avand pe mijloc o banda de cauciuc pentru reducerea zgomotolui si cresterea aderentei. Modelele scumpe au roti din cauciuc integral, fiind silentioase, durabile si cu o buna absorbtie a socurilor (in acest sens, este posibila si prezenta unei suspensii la roata din fata).

Centurile de siguranta

Pot fi in 3 puncte (de o parte si de alta a corpului si intre picioare) si in 5 puncte (in plus fata de cea in 3 puncte, se asigura si torsul, nu numai bazinul copilului, prin plasara unui set de centuri peste umar). Centurile de siguranta sunt reglabile, astfel incat copilul sa fie bine asigurat si sa se simta confortabil pe parcursul plimbarii, iar modele mai scumpe ofera chiar si protectii de umar.

Intra pe site-ul nostru www.magazinepentrucopii.ro pentru a vizualiza gama de triciclete!

 

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10