Principii importante in elaborarea unor birouri pentru copii Principii importante in elaborarea unor birouri pentru copii
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Pentru multi fabricanti ce activeaza in domeniul mobilei, sunt necesare alte criterii atunci cand e vorba de birourile pentru copii - un plus de siguranta, de usurinta in folosire, cat si de fermitate si rezistenta. Desigur, aceste puncte devin transpuse in realitate prin cateva metode concrete, dupa cum vom vedea in acest articol. Pentru mai multe informatii, vezi birouri pentru copii construite in jurul ideii de ergonomie, design modern si util
Publicat pe 30 Oct 2013 09:39:41 de StefanSkw
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


birouri copiiPentru multi fabricanti ce activeaza in domeniul mobilei, sunt necesare alte criterii atunci cand e vorba de birourile pentru copii - un plus de siguranta, de usurinta in folosire, cat si de fermitate si rezistenta. Desigur, aceste puncte devin transpuse in realitate prin cateva metode concrete, dupa cum vom vedea in acest articol. Pentru mai multe informatii, vezi birouri pentru copii construite in jurul ideii de ergonomie, design modern si utilitate maxima.


- Birouri ce se pot modifica din punct de vedere al unghiului, prin blatul superior. Aceasta functie ce trebuie implementata intr-un mod usor si sigur poate sa asigure copilului o pozitie corecta si sanatoasa, fie ca deseneaza, scrie sau citeste.

- Ajustare usoara a inaltimii - un birou bun va putea fi modificat ca si inaltime, pentru ca va creste deodata cu cei mici. De aceea, au fost introduse schelete telescopice. Ca rezultat, picioarele vor sta mai comod - deci o eficienta mai buna in munca.

- Colturi si margini rotunjite - fie prin constructia originala, fie prin adaugarea unor solutii din plastic moale sau margini moi inspre suprafata de contact cu cei mici.  

- Suporturi pentru carti - acest lucru mareste eficienta studiului la birou, simplica munca si imbunatateste modul in care copiii isi folosesc privirea.

- Constructie robusta si suprafete ferme - fie ca e vorba de birou in sine, de sertare sau suprafete auxiliare, e important ca acestea sa poata sa faca fata oricaror tratamente. In plus, e bine sa fie si usor de curatat!

- Atentie la detalii - cei mici nu trebuie sa se plictiseasca de spatiul de lucru ce le este pus in fata. Functiile lor trebuie sa ii incurajeze pe copii sa sorteze materialele folosite, sa devina mai organizati, mai atenti si mai constiinciosi.

- Calitatea unor astfel de birouri poate fi asigurata atat printr-o descriere clara a materialelor folosite cat si prin certificarile, premiile, acreditarile sau garantiile oferite. O durata de 5 ani ca si garantie trebuie, conform parerilor specialistilor, sa fie oferita oricaror modele. Testarea acestora, raspunsul pozitiv al publicului, sunt de asemenea aspecte de luat in calcul.

In concluzie, aceste birouri pentru copii devin mai mult decat un element de mobilier - ele sunt spatii de invatare, un mediu ce ii permite micutului tau sa aleaga, sa configureze, sa experimenteze. Pe langa acesta, un rol aparte il are scaunul, accesoriile suplimentare, chiar si designul - aspecte ce vor fi insa subiectul altor articole. Descopera un astfel de birou pentru copii - e timpul sa investesti corect in sanatatea si dezvoltarea corecta a celor mici!

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10