Pentru o petrecere reusita, apeleaza la maestrii de la Golden Party Pentru o petrecere reusita, apeleaza la maestrii de la Golden Party
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Tot mai multi parinti iau decizia de a le organiza copiilor de ziua de nastere o petrecere de neuitat in care la ordinea zilei sa fie distractia si buna dispozitie. S-au dus vremurile cand zilele de nastere erau organizate in apartament, acasa, la moda este acum sa ii organizezi o petrecere alaturi de prietenii lui de la gradinita sau scoala, intr-o locatie generoasa, cu animatori si diverse activitati specifice celor mici. Si ce petrece
Publicat pe 01 Sep 2014 08:10:16 de vasilem
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Tot mai multi parinti iau decizia de a le organiza copiilor de ziua de nastere o petrecere de neuitat in care la ordinea zilei sa fie distractia si buna dispozitie. S-au dus vremurile cand zilele de nastere erau organizate in apartament, acasa, la moda este acum sa ii organizezi o petrecere alaturi de prietenii lui de la gradinita sau scoala, intr-o locatie generoasa, cu animatori si diverse activitati specifice celor mici. 

Si ce petrecere pentru copii poate fi mai potrivita daca nu una cu clovni, mascotele Minnie si Mickey Mouse, animatori, spectacol de magie, stand de vata de zahar si popcorn, tobogane gonflabile si atmosfera sa fie intretinuta de un DJ. Si pentru ca organizarea unei asemenea petreceri necesita timp, iar pentru ca pentru multi parinti acesta este adesea limitat, intra in scena maestrii petrecerilor reusite, cei de la Golden Party, care aduc buna dispozitie si divertismentul la evenimentul tau.

Indiferent ca este vorba de aniversarea unei zile de nastere, o petrecere de botez, evenimente corporate pentru companii sau alte evenimente special, Golden Party  a creat de-a lungul timpului evenimente de neuitat si super petreceri pentru copii.

Dispunem de trei locatii petreceri copii Cluj, fiecare avand cate un pachet personalizat de servicii pentru maxim 10 copii. Locul de joaca “Red Bricks” de pe Calea Dorobantilor se preteaza pentru doua categorii de varsta, intre 5-8 ani, respective 8-14 ani. Sala este amenajata intr-un stil modern si minimalist, oferind un spatiu generos de joaca pentru cei mici. “Red Bricks” dispune de trei pachete pentru petreceri copii Cluj Napoca: Pachetul Discount Party (inchiriere locatie 3 ore, decorarea salii de petrecere, tunul de confetti, animatie cu personajele preferate, muzica pentru petrecere, pictura pe fata si jucarii din baloane modelate, apa plata, snacks-uri; Pachetul All Inclusive 1 (pentru copii intre 5 si 8 ani):  invitatii pentru petrecere, meniu pentru copii (pizza, suc, apa, snacks-uri), program de animatie cu personajele preferate, covor de baloane rotunde, cadou pentru sarbatorit/a la plecare, sonorizare si muzica pentru copii, meniu pentru parinti (cafea, apa, snacks-uri), invitaii pentru petrecere si inchiriere locatie 3 ore.  

Un alt loc de joaca ce apartine de Golden Party se afla in Piata Engels din Cluj-Napoca, strada Brasov nr. 56 A, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 1-7 ani, iar o locatie atractiva unde poate fi organizata o petrecere in aer liber este Casa Zanelor din comuna Floresti, strada Sportului nr. 5, unde copiii se pot bucura de o petrecere la piscina, bufetul se serveste intr-o anticamera, parintii au amenajata o sala dotata cu mese si scaune, masa de biliard si terasa. Piscina are o suprafata de 80 mp si o adancime de 130 cm, apa este incalzita in perioada de iarna si are o temperature medie de 28-29 grade C, iar incaperile sunt incalzite cu ajutorul unei centrari termice.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10