La ce sa fiti atenti cand cumparati carucioare copii? La ce sa fiti atenti cand cumparati carucioare copii?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Aceste carucioare copii sunt o necesitate: asezi copilul si ai plecat la plimbarea zilnica. Insa exista atatea modele si tipuri de carucioare copii, incat cu greu te poti decide asupra unui carucior cat mai apropiat de ceea ce iti doresti. Au o gramada de detalii: manere sau sezut reversibile, astfel incat copilul sa poata privi fie in fata, fie la parinte, manere care se ajusteaza pe inaltime, copertine cu inse
Publicat pe 02 Jun 2016 12:24:25 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Aceste carucioare copii sunt o necesitate: asezi copilul si ai plecat la plimbarea zilnica. Insa exista atatea modele si tipuri de carucioare copii, incat cu greu te poti decide asupra unui carucior cat mai apropiat de ceea ce iti doresti. Au o gramada de detalii: manere sau sezut reversibile, astfel incat copilul sa poata privi fie in fata, fie la parinte, manere care se ajusteaza pe inaltime, copertine cu insertii transparente care permit vizualizarea copilului, etc.

Mai jos vei regasi o scurta descriere a celor mai importante caracteristici pe care aceste carucioare copii trebuie sa le indeplineasca.

Centurile de siguranta

Alege centura de siguranta in 5 puncte. Ofera protectie asupra umerilor, in talie si intre picioare, impiedicand nazdravanul sa cada sau sa alunece din carucior, iar cand e mai mare, chiar sa se ridice si sa iasa din carucior cand nu esti atenta. Centura in 3 puncte asigura doar partea de jos a taliei cu prindere printre picioare.

Rotile

Sunt de preferat carucioarele cu roti solide in detrimentul celor umplute cu aer, desi parintii se simt atrasi de rotile mari si aspectul off-road al celor cu aer.

Intr-adevar, rotile mari fac mai usor de parcurs curbele si intoarcerile, fiind de asemenea preferabile in cazul in care drumul pe care il avem de mers prin sau pana la parc este accidentat sau neasfaltat, daca mergi prin iarba, pietricele sau zapada. Carucioarele cu roti mari sunt mai usor de impins, insa daca roata nu se roteste la 360 grade, vor fi foarte dificil de manevrat, mai ales intr-un oras aglomerat. 

Franele

Toate carucioarele au frane pentru parcare ce se folosesc pentru impiedicarea inaintarii sale atunci cand ne oprim. Unele carucioare (tip jogging) au chiar frane de mana, asemanatoare cu cele folosite la biciclete.

Copertinele

Copertina este obligatorie prezenta unei copertine pentru protejarea copilului de soarele si vantul prea puternice. Copertina este realizata dintr-un material textil atasat unui cadru de aluminiu si care se poate plia (cand nu sunt folosite) sau trase complet peste partea din fata a caruciorului pentru protectie totala. 

Pentru a vizualiza gama noastra de carucioare copii intrati pe www.magazinepentrucopii.ro!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10