KiddoBox Toys lanseaza un nou concept de jucarii educative pe piata romaneasca KiddoBox Toys lanseaza un nou concept de jucarii educative pe piata romaneasca
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Magazinul online KiddoBox Toys lanseaza pe piata romaneasca un nou concept de jucarii educative care au rolul de a consolida relatia dintre parinte si copil printr-o apropiere offline, imbinand creativitatea, educatia si timpul investit inteligent in proprii copii. Jucariile KiddoBox Toys stimuleaza imaginatia si ingeniozitatea copiilor prin modul de asamblare si colorare.Acest concept presupune jucarii care mai intai necesita un proces de asambl
Publicat pe 12 Jul 2016 06:43:02 de StefanSkw
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Magazinul online KiddoBox Toys lanseaza pe piata romaneasca un nou concept de jucarii educative care au rolul de a consolida relatia dintre parinte si copil printr-o apropiere offline, imbinand creativitatea, educatia si timpul investit inteligent in proprii copii. Jucariile KiddoBox Toys stimuleaza imaginatia si ingeniozitatea copiilor prin modul de asamblare si colorare.


Acest concept presupune jucarii care mai intai necesita un proces de asamblare, dupa care pot fi colorate. Jucariile KiddoBox Toys le ofera copiilor posibilitatea de a-si construi in primul rand jucaria, si mai apoi o pot decora si colora dupa propria lor imaginatie. Jucariile KiddoBox Toys se adreseaza copiilor cu varsta de peste trei ani si sunt create astfel incat sa aduca beneficii asupra creativitatii celor mici.


Pentru fiecare jucarie achizitionata, fiecare client va primi cadou o carticica, cu cate o poveste diferita, specifica fiecarui tip de jucarie in parte si un set de carioci cu care cei mici sa isi coloreze jucariile.


Numeroase studii au demonstrat efectul negativ al gadget-urilor asupra copiilor, cu cat stau mai mult la televizor si la calculator, cu atat copiii devin mai sedentari si mai lipsiti de chef de joaca si socializare. Traim intr-o lume in care copiii isi petrec timpul liber ancorati in mediul online, tabletele si internetul fiind printre principalele activitati care le consuma timpul si capacitatile intelectuale, iar parintii, mereu ocupati, nu constientizeaza impactul acestor activitati asupra sanatatii copiilor.


Aceasta problema, cu care societatea din ziua de azi se confrunta, a fost punctul de plecare al proiectului KiddoBox Toys. Conceptul vine in intampinarea nevoii parintilor de a le oferi copiilor o altfel de experienta, iar jucariile din carton 3D sunt o alternativa sanatoasa de a-si antrena mintea.


Magazinul online pune la dispozitia clientilor 4 modele de jucarii: avionul, naveta spatiala, bucataria si o masinuta. Noutatea cu care vine acest proiect este ca jucariile trebuie mai intai asamblate. Pentru a se bucura de o noua jucarie, copiii si parintii se vor distra asamblandu-o si colorandu-o. Acest lucru presupune ajutor din partea parintilor, adica o interactiune intre copil si parinte, principiu dupa care s-a nascut KiddoBox Toys.


Proiectul are si o componenta sociala, iar la fiecare comanda, 10 % din profitul net va fi donat catre copiii defavorizati. Jucariile KiddoBox Toys sunt biodegradabile, ajuta la protejarea planetei, nu pun in pericol sanatatea copilului tau, deoarece sunt create din carton igienizat, de calitate extra si, unul din cele mai importante aspecte, sunt jucarii care nu au nevoie de baterii sau alte surse de energie, ci doar de creativitatea celor mici.


KiddoBox Toys este un concept unic de jucarii educative pe piata romaneasca, care se lanseaza pe piata din dorinta de a stimula interactiunea dintre parinte si copil in mediul offline. Prin jucariile pe care acest nou concept le pune la dispozitia parintilor, KiddoBox Toys isi doreste sa aduca in atentia parintilor importanta crearii unui legaturi stranse intre parinte si copil.


https://kiddobox.toys/

email: office@kiddobox.toys

tel: (+4) 0758 618 096


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10