Fun Pod, sau micul ajutor in bucatarie Fun Pod, sau micul ajutor in bucatarie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: “Vreau sa vad!!!”, “Vreau sa ajut si eu!!!”….oare ce parinte poate spune ca nu a auzit aceste cereri niciodata de la copilul sau? Eu una le aud de fiecare data cand fac mancare, sau curatenie. Mai ales in ultima vreme, de cand fostul nostru bebelus, acum baiat mare (la 3 ani :P), ajunge cu capul peste blatul de la bucatarie si vede ca se intampla ceva acolo. Normal ca vrea si el sa ajute, sunt lucruri noi, interesante, si pana la urma de ce
Publicat pe 28 Jul 2015 13:02:32 de enzo
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Vreau sa vad!!!”, “Vreau sa ajut si eu!!!”….oare ce parinte poate spune ca nu a auzit aceste cereri niciodata de la copilul sau? Eu una le aud de fiecare data cand fac mancare, sau curatenie. Mai ales in ultima vreme, de cand fostul nostru bebelus, acum baiat mare (la 3 ani :P), ajunge cu capul peste blatul de la bucatarie si vede ca se intampla ceva acolo. Normal ca vrea si el sa ajute, sunt lucruri noi, interesante, si pana la urma de ce sa nu-I faci aceasta mica placere?? Da, dar cum? Oare il tin in brate? Pai daca il tin in brate nu mai pot lucra. Ia un scaun si urca-te pe el”. Dar, dupa cum am invatat pe propria piele, copii mici nu sunt chiar cele mai atente personaje din lume si accidentele minore fac parte din viata lor. Decat sa ia iarasi o cazatura de pe scaun, mai bine il tin in brate. Dar ajungem la problema nr 1: nu mai pot eu lucra.

Ei si uite tot cautand o solutie am ajuns si la aceasta minune denumita FunPod, sau Little Helper (aka micul ajutor).

 

Ce este?

O cutie din lemn mai inaltuta in care se poate aseza copilul. Little Helper este sigura, nu aluneca nici cutia, nici copilul din cutie. Are o tablie din lemn, un fel de curpator J) care intra in una din cele 5 fante ale sale si care este de fapt podeaua acestei jucarii inovative.

Este frumos colorata, sau pictata, fapt ce o face extrem de atragatoare pentru copii. Momentan se gaseste in 5 variante de culoare, dar pe masura ce va creste cererea cu siguranta va creste si oferta de modele.

 

De ce sa o folosesti?

Cum spuneam la inceput, este sigura. Copilul poate sta in siguranta inauntrul ei fara sa-ti fie teama ca o sa alunece.

Te ajuta sa relationezi mai bine cu copilul. In timp ce tu pregatesti masa ii poti explica despre legume, la ce sunt bune, de ce ne plac, etc. Il poti lasa si pe el sa te ajute. Nu zic sa-i pui cutitul in mana ”...ia puiule si taie ceapa...”, dar sigur se va gasi ceva cu care te apoate ajuta ca sa se simta si el folositor.

Este ajustabil pe inaltime. Poate fi folosit de la varsta cand copilul tau abia incepe sa stea in picioare, pana cand nu mai are nevoie de placa de la baza deloc (undeva pana la 4-5 ani, depinde copil).

Se poate transforma in scaun de bucatarie. Mie treaba asta mi s-a parut geniala. Poate multi dintre voi va ganditi ca e o chestie misto, dar sigur va ganditi unde il mai depozitez si pe asta (daca nu va gandeati la asta, atunci o faceti acum J)? Ei bine, iata cea mai buna solutie. Nu ai nevoie si de scaun de masa si de FunPod, ajunge doar una din ele. Oricum firma producatoare se lauda ca poata fi tranformat in 5 lucruri. Va las pe voi sa descoperiti care sunt celelalte 3 module.

Siiiii, am lasat ce-i mai bun la sfarsit. Partea cea mai buna este ca piticul nu va mai cere sa fie luat in brate, ca sa vada ce se petrece acolo, sus, pe blat. Va putea sa se urce de unul singur in FunPod de la o vreme. Si cum gatitul pe jos nu este o solutie, cred ca cea mai buna investitie pe care o puteti face este FunPod.


De unde sa luati?

Se poate comanda dintr-un magazin online cu produse pentru copii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sebastian Dimitriu 
Membru din: 15 May 2015 00:05:49

Despre autor:
Mai scriu si eu din cand in cand...despre una...despre alta.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10