Despre petrecerile celor mici Despre petrecerile celor mici
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Orice eveniment de bun augur care se petrece in viata noastra merita sarbatorit ca atare. Petrecerile trebuie sa faca parte din viata unei persoane deoarece fara petreceri ar interveni monotonia si viata ar fi doar o rutina. Spiritul de petrecere il are fiecare om in sange inca de mic copil. Insa acesta trebuie dezvoltat si alimentat continuu cu forte proaspete! De aceea, inca de mici, copiii sunt invatati sa petreaca. Zilele de n
Publicat pe 14 Nov 2012 09:57:49 de A.Palaghianu
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Orice eveniment de bun augur care se petrece in viata noastra merita sarbatorit ca atare. Petrecerile trebuie sa faca parte din viata unei persoane deoarece fara petreceri ar interveni monotonia si viata ar fi doar o rutina.

Spiritul de petrecere il are fiecare om in sange inca de mic copil. Insa acesta trebuie dezvoltat si alimentat continuu cu forte proaspete!

De aceea, inca de mici, copiii sunt invatati sa petreaca. Zilele de nastere sunt adevarate motive de sarbatoare asadar copiii trebuie sa stie ca la fiecare zi de nastere, deci o data pe an, ei trebuie sa organizeze o petrecere.

Organizarea unei petreceri de copii ii revine in special mamei copilului care trebuie sa se ocupe de orice detaliu pentru ca petrecerea sa fie una de nota 10.

Si copilul insa trebuie sa aiba atributiile sale. Acesta poate alcatui lista de invitati, poate realiza felicitari facute de mana si poate ajuta la decorarea casei in cazul in care petrecerea se tine acasa.

Daca parintii aleg sa organizeze petrecerea la un spatiu de joaca special amenajat atunci totul devine cu mult mai simplu. Acolo exista un loc foarte mare pentru ca cei mici sa se poata desfasura in voie si de asemenea exista echipamente de joaca foarte variate pentru ca atat fetitele cat si baietii sa nu se plictiseasca.

Regulile de aur pentru o petrecere de copii ar fi ca la locatia in care se va desfasura petrecerea sa existe atat apa/ suc cat si mancare pentru cei mici si sa exista in permanenta o persoana care sa ii supravegheze pentru a evita eventualele probleme, accidente sau certuri intre cei mici.

Totusi, cuvantul de baza in organizarea unei petreceri este imaginatia. Daca persoana care organizeaza petrecerea este una dotata cu creativitate si imaginatie atunci putem fi siguri de faptul ca petrecerea va fi un real succes !

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Palaghianu Andrei 
Membru din: 10 Nov 2012 21:22:40

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10