De ce anume trebuie sa tii cont cand alegi o jucarie pentru copilul tau De ce anume trebuie sa tii cont cand alegi o jucarie pentru copilul tau
Rated 2.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Pe piata sunt destule firme care comercializeaza jucarii seturi de constructie pentru copii. Cand va decideti sa faceti astfel de cadouri trebuie sa fiti atenti in primul rand la varsta copilului. Jucariile de constructie contin piese mici care pot fi inghitite de copii. Producatorii sunt obligati ca pe ambalaj sa afiseze pentru ce varste sunt recomandate jucariile. Unele sunt potrivite de la 3 ani in sus, insa cele mai multe au ca punct de
Publicat pe 18 Mar 2014 16:08:42 de
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
5.
5


Pe piata sunt destule firme care comercializeaza jucarii seturi de constructie pentru copii. Cand va decideti sa faceti astfel de cadouri trebuie sa fiti atenti in primul rand la varsta copilului. Jucariile de constructie contin piese mici care pot fi inghitite de copii. Producatorii sunt obligati ca pe ambalaj sa afiseze pentru ce varste sunt recomandate jucariile. Unele sunt potrivite de la 3 ani in sus, insa cele mai multe au ca punct de pornire varsta de 6 ani. Respectand aceste specificatii veti face un cadou reusit.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este producatorul. Au aparut destule firme care produc imitatii. Acestea sunt de proasta calitate si nu trec testul timpului. Intotdeauna, vopseaua cu care sunt colorate piesele de asamblat trebuie sa fie una speciala.

Pentru ca baiatul sau fetita dumneavoastra sa nu se plictiseasca repede de noua jucarie de asamblat trebuie sa tineti cont de pasiunile sale. Sunt parinti care nu acorda atentie la procesul de achizitie si aleg la intamplare un joc care risca sa stea zile in sir nedesfacut. Ca sa nu aveti surprize neplacute, vorbiti in prealabil cu copilul dumneavoastra si descoperiti ceea ce il pasioneaza. De obicei, baietii prefera jocuri de constructie care iau forma unor masinute de politie, de pompieri sau a unor corabii de pirat. Iar fetitele au si ele o gama variata de jucarii de copii din care pot alege.

Jucariile comercializate de Intelect Brick sunt jocuri educationale care ajuta la cresterea nivelului de cunostinte a copilului. Mintea lui se va dezvolta mai repede pentru ca jocurile de constructie folosesc metoda deductiei.

Fata de alte firme, Intelect Brick comercializeaza jucarii la preturi promotionale si aveti garantia ca veti face o investitie buna in educatia copilului dumneavoastra. Alegeti produsele noastre impreuna cu copiii dumneavoastra si ii veti face fericiti.

Acorda o nota acestui articol:
5
,5


Recomandari:


Despre autor:

Brick Intelect 
Membru din: 18 Mar 2014 15:43:18

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10