Colorate, vesele si originale - asa trebuie sa fie marturiile de botez Colorate, vesele si originale - asa trebuie sa fie marturiile de botez
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Urmeaza ziua crestinarii copilului tau si vreti sa aveti parte de marturii de botez deosebite? Atunci trebuie sa apelati la cei care va vor oferi modele de marturii de botez ieftine si care sa devina o adevarata încântare pentru toti cei care urmeaza sa ia parte la evenimentul vostru. Intrati în magazinul online si alegeti-le pe cele care se potrivesc personalitatii familiei voastre.Optati pentru marturii de botez personalizate si fiti
Publicat pe 10 Jun 2015 09:24:33 de paulcatalin556
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Urmeaza ziua crestinarii copilului tau si vreti sa aveti parte de marturii de botez deosebite? Atunci trebuie sa apelati la cei care va vor oferi modele de marturii de botez ieftine si care sa devina o adevarata încântare pentru toti cei care urmeaza sa ia parte la evenimentul vostru. Intrati în magazinul online si alegeti-le pe cele care se potrivesc personalitatii familiei voastre.

Optati pentru marturii de botez personalizate si fiti originali

Aveti nevoie de un magazinul online de accesorii pentru botez care le ofera tuturor clientilor marturii pentru botez personalizate, în functie de preferintele parintilor, dar si în acord cu tema evenimentului si restul decoratiunilor. Astfel, aveti posibilitatea de a opta pentru marturii de botez ieftine si handmade, ce pot avea forme de cutii simpatice, marturii botez personalizateaccesorizate cu un bebelus dragalas, adus de barza si în culori potrivite atât pentru baietei, cât si pentru fetite. Un alt model de marturii pentru botez sunt borcanasele pline cu bomboane colorate sau cu miere, ce îi vor îndulci pe toti invitatii.

Un botez special merita si marturii de botez handmade cu totul inedite. La Boutique Wedding veti gasi marturii pentru botez elegante, confectionate din sârma si care pot avea forma de carucior sau botosei simpatici. Puteti folosi si marturii personalizate cu biletele care poarta numele celui mic, dar si data la care a avut loc evenimentul deosebit din viata familiei.

Cum comandati marturii de botez ieftine?

Intrati pe pagina web a magazinului de marturii si comandati online marturii pentru botez deosebite, ori la numarul de telefon afisat in site. De asemenea, pentru programari sau comenzi, mai puteti trimite si un e-mail. Cu magazinul de marturii, sunteti siguri ca le veti multumi invitatilor ca au fost alaturi de voi, prin cele mai speciale daruri de botez.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Paul 
Membru din: 23 Jun 2014 09:17:56

Despre autor:

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10