Cele mai frumoase paturi copii le gasiti la NOI! Cele mai frumoase paturi copii le gasiti la NOI!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu stim daca acestea sunt cu adevarat cele mai frumoase paturi copii, dar cu siguranta, daca micutul sau micuta ta o sa aiba ceva mai mult sau mai putin asemanator cu aceste modele nu o sa mai auzi: "Pot sa dorm in pat cu tine, mama?", "Nu vreau sa merg la culcare", "Mi-e frica sa dorm singur", iar juniorul o sa fie fericit in camera si in patul lui. Camera copilului si patul lui pot fi transformate astfel incat sa faca parte din lume
Publicat pe 09 Jun 2016 11:46:30 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0
paturi-copii

Nu stim daca acestea sunt cu adevarat cele mai frumoase paturi copii, dar cu siguranta, daca micutul sau micuta ta o sa aiba ceva mai mult sau mai putin asemanator cu aceste modele nu o sa mai auzi: "Pot sa dorm in pat cu tine, mama?", "Nu vreau sa merg la culcare", "Mi-e frica sa dorm singur", iar juniorul o sa fie fericit in camera si in patul lui.

Camera copilului si patul lui pot fi transformate astfel incat sa faca parte din lumea povestilor lui, sau se semene cu personajele pe care el le iubeste. Nu stim daca sunt cu adevarat educative si recomandate pentru buna dezvoltare a copilului, dar aceste paturi copii sunt extraordinar de frumoase, si, trebuie sa recunoastem ca, daca am fi copil ar fi o imensa fericire sa dormim intr-un pat ca acesta.

         Dincolo de aceste idei care, indiferent cum le privesti sunt interesante, ele trebuie privite ca o sursa de inspiratie pentru decorul din camera copilului tau. Adevarul este ca desi esti adult, in fata acestor modele copilul din tine, reactioneaza!

Masinile sunt visul baietilor, dar un pat care sa semene cu o masina este superlativul.

       Fetitele o sa fie fericite intr-un pat Frozen, Hello Kitty sau chiar o trasura! Ele sunt printese atat ziua cat si noaptea…

 

Pentru a vizualiza gama noastra de paturi copii intra pe www.magazinepentrucopii.ro !

 

 

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10