Cursul de somelier din Bucuresti, pentru inceputul unei calatorii in lumea vinurilor, este oferit de Barmania.ro  Cursul de somelier din Bucuresti, pentru inceputul unei calatorii in lumea vinurilor, este oferit de Barmania.ro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cursul de somelier din Bucuresti oferit de Barmania.ro cuprinde o varietate de notiuni teoretice folositoare in practica. Meseria de sommelier este una ce necesita cunostinte vaste din mai multe domenii, iar pe langa acestea, sommelier-ul trebuie sa aiba si capacitati excelente in comunicare, el fiind cel care serveste, sfatuieste, dar si vinde. Barmania.ro ofera cursuri chiar aici https://www.barmania.ro/curs-somelier/ precum
Publicat pe 14 Jun 2016 15:56:07 de Larisa I.
Categoria: Dezvoltare personala Subcategoria: Motivationale
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cursul de somelier din Bucuresti oferit de Barmania.ro cuprinde o varietate de notiuni teoretice folositoare in practica.

Meseria de sommelier este una ce necesita cunostinte vaste din mai multe domenii, iar pe langa acestea, sommelier-ul trebuie sa aiba si capacitati excelente in comunicare, el fiind cel care serveste, sfatuieste, dar si vinde.

Barmania.ro ofera cursuri chiar aici https://www.barmania.ro/curs-somelier/ precum: cursuri de sommelieri, cursuri de barmani, cursuri de barista, si multe altele, toate acestea se adreseaza atat incepatorilor cat si avansatilor.

Cursul de somelier din Bucuresti oferit de Barmania.ro se adreseaza persoanelor ce isi doresc sa lucreze intr-un restaurant de lux si sa se perfectioneze. In cazul in care sunteti pasionati si doriti sa capatati notiuni elementare si utile, Barmania.ro este varianta ideala.

Cursurile de sommelier din Capitala se adreseaza persoanelor pasionate

Cursurile de sommelier din Capitala se adreseaza persoanelor pasionate care isi doresc sa asimileze o varietate de notiuni teoretice si practice.

Calatoria in lumea vinurilor incepe cu un curs de sommelier care modeleaza profesionistii, oferindu-le toate informatiile de care au nevoie, precum:

·         Un sommelier trebuie sa stie, in primul rand, cum sa asocieze fiecare preparat culinar cu tipurile de vin

·         Un atu al sommelierilor profesionisti este acela al comunicarii, in cadrul acestui curs veti invata cum sa promovati ofertele de vinuri pe care restaurantul le pune la dispozitie

·         Unul dintre cele mai importante lucruri pe care sommelier-ul trebuie sa le cunoasca este acela al elegantei servirii

Acestea sunt doar cateva dintre notiunile pe care le puteti invata in cadrul unui curs de somelier din Bucuresti oferit de Barmania.ro.

Toate cursurile sunt predate de profesionisti, astfel incat dumneavoastra sa puteti invata de la cei mai buni, avandu-i ca expemple.

Cursul de somelier din cadrul agentiei Barmania se va desfasura pe parcursul a 170 de ore de teori si practica, urmand ca la final sa primiti Certificatul de Somelier recunoscut de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si acreditat de Autoritatea Nationala de Certificari (A.N.C).

Cursurile de sommelier din Bucuresti – cum va puteti inscrie?

Pentru a participa la un curs de somelier din Bucuresti organizat de catre Barmania.ro trebuie sa va inscrieti intrand pe www.barmania.ro, la sectiunea curs de somelier puteti completa un formular.

Mai multe informatii despre preturile cursurilor de somelier din Bucuresti despre preturi si perioadele in care acestea sunt organizate, veti gasi pe site-ul oficial Barmania.ro. De asemenea, puteti suna la numerele de telefon: 0757 086 687 sau 0757 086 680, pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Larisa Ionita 
Membru din: 05 May 2016 11:39:14

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10