Siguranta si control prin sisteme de supraveghere performante Siguranta si control prin sisteme de supraveghere performante
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cartea de vizita a unei companii este satisfactia clientului, iar echipa companiei Genway se asigura de indeplinirea tuturor  doleantelor clientilor, astfel incat acestia sa fie multumiti si sa transmita secretul multumirii lor, mai departe. Compania Genway se afla pe piata romaneasca inca din 1991, cand un antreprenor din Ramnicu Valcea a vazut marele potential pe care echipamentele electrice il au, si mai ales ce grad mare de utilita
Publicat pe 22 Dec 2014 14:15:29 de georgescucatalin85
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cartea de vizita a unei companii este satisfactia clientului, iar echipa companiei Genway se asigura de indeplinirea tuturor  doleantelor clientilor, astfel incat acestia sa fie multumiti si sa transmita secretul multumirii lor, mai departe. Compania Genway se afla pe piata romaneasca inca din 1991, cand un antreprenor din Ramnicu Valcea a vazut marele potential pe care echipamentele electrice il au, si mai ales ce grad mare de utilitate au aceste echipamente.  Dupa ce a pus bazele solide ale firmei in localitatea natala, antreprenorul a vazut ca cererea serviciilor sale creste astfel ca a vazut necesara extinderea companiei la nivel national. In prezent exista 6 filiale ale companiei , 2 in Ramnicu Valcea, 3 in Bucuresti si unul in Braila.

Serviciile companiei se raspandesc pe o gama larga de produse disponibile. Pe langa faptul ca le puteti cumpara chiar si online, echipa se va deplasa la locul dorit si va instala kiturile in functie de cerintele dumneavoastra. Atat magazinul online cat si filialele din punctele de lucru din tara va ofera sisteme de interfon audio bloc, sisteme videointerfon, sisteme de detectie a efractiei si sisteme de alarma, echipamente de supraveghere video atat analogice cat si digitale, echipamente de control acces si incuietoare electrie, automatizari pentru porti si instalatii de iluminat. Toate aceste produse, si alte derivate ale acestora se pot achizitiona ata virtual cat si direct de la punctele de lucru deschise in cele trei judete in care suntem prezenti.

Compania Genway ofera pentru clientii sai seriozitate si profesionalism, pentru ca toti angajatii, au pregatire profesionala in domeniu, sunt tineri si pasionati de munca pe care o fac si au orientare catre clienti. Personalul este bine pregatiti, astfel ca atunci cand vor instala kiturile in casele dumneavoastra va pot sfatui si va pot da instructiuni simplu de urmat care sa va ajute sa controlati cu usurinta echipamentele instalate.

Produsele noastre sunt importate, deoarece suntem parte a unui grup international de echipamente de supraveghere  ce exporta doar cele mai performante kituri. Produsele noastre sunt de calitate superioara si nu se mai gasesc in alte locatii decat ale noastre, si au drept garantie perioade lungi de timp. Mai mult, compania noastra ofera sprijin si dupa instalarea kiturllor, astfel ca daca intampinati probleme sau nu va descurcati cu softurile produselor, va putem oferi in orice moment mentenanta si reparatii. Practicam preturi corecte pentru produsele noastre dar oferim in schimb produse de inalta calitate, servicii profesionale si o echipa bine pregatita, toate gata sa va vina in ajutor.

Compania genway ofera prin intermediul produselor si serviciilor pe care le comercializeaza siguranta si control asupra propriei case, astfel ca nu va veti mai simti vulnerabil niciodata.  Un interfon sau  un videointerfon  va ofera control asupra casei dumneavoastra, la preturi accesibile. Nu ezitati sa ne cautati in cazul in care doriti sa va puneti casa si familia la adapost. Suntem alaturi de dumneavoastra in cele 6 sedii din Ramnicu Valcea, Bucuresti si Braila.

Ne gasiti la numerele  de telefon: 0250.73.87.46, 0724.273.523 si pe adresele de e-mail: office@genway.ro;  sales@genway.ro.

In Bucuresti ne gasiti la numerele de telefon : 021.627.00.34; 0726/785.385, atat pentru a cumpara de la noi, cat si daca intampinati probleme cu sistemele instalate de noi la dumneavoastra acasa.

Si in Braila suntem disponibili la numerele de telefon : 0239/69.33.50; 0724/273.608.

Suntem mereu alaturi de dumneavoastra si ne puteti vizita in mediul online pe magazinul electronic la www.genway.ro, unde veti gasi produse de calitate la preturi corecte.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10