Sfaturi pentru alegerea unei lanterne profesionale Sfaturi pentru alegerea unei lanterne profesionale
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Urmand pasii de mai jos esti sigur ca alegi o lanterna profesionala de calitate Ca orice problema, cand privesti din exterior poate parea simplu dar  "intrand in miezul problemei": apar si complicatiile.Bun, discutand despre alegerea unei lanterne profesionale, in primul rand va trebui sa facem diferenta intre o lanterna comuna si una profesionala (cu toate ca in Romania pana si acea lanterna de la bricheta comerciantii o numesc lantern
Publicat pe 11 Feb 2013 09:52:37 de
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Urmand pasii de mai jos esti sigur ca alegi o lanterna profesionala de calitate 

Ca orice problema, cand privesti din exterior poate parea simplu dar  "intrand in miezul problemei": apar si complicatiile.
Bun, discutand despre alegerea unei lanterne profesionale, in primul rand va trebui sa facem diferenta intre o lanterna comuna si una profesionala (cu toate ca in Romania pana si acea lanterna de la bricheta comerciantii o numesc lanterna profesionala si o vanda ca atare). O lanterna profesionala in general este prevazuta cu led, producatorul are o pagina de prezentare pe internet cu toate produsele, carcteristici, manuale si cel mai important ofera garantie minim 18 luni.
In continuare, in functie de scopul pentru care o cumpar trebuie sa aleg una dintre urmatoarele clase:
 - mini lanterna - de purtat in buzunar si folosire ocazionala pentru iluminat la distante mici
 - lanterna tactica - in general de folosit la airsoft, vanatoare, de firmele de paza, politie
 - lanterna de cautare - dupa cum si numele spune o lanterna puternica, de folosit atunci cand trebuie sa luminez suprafate foarte mari.

Dupa ce am stabilit clasa ma voi documenta despre performante si anume putere de iluminare, distanta de iluminare, autonomie. O lanterna profesionala de calitate trebuie sa asigure autonomie de minim 70 de minute pe modul cel mai puternic de iluminare. Distanta si puterea de iluminare tine mai mult de nevoile utilizatorului.
In continuare, dupa ce am ales o lanterna cu led cu autonomie buna m-as orienta catre un design atragator si as evita o lanterna cu N moduri de iluminare iar pentru a ajunge la un mod anume sa trebuiasca sa trec prin toate celalalte. Modelele noi de lanterne si in special cei de la nitecore au implementat sisteme performante de schimbare a modurilor pentru a ajunge direct la modul dorit.
Urmatorul criteriu ar fi calitatea constructiei si designul care trebuie sa corespunda cu preferintele mele si evident garantia. Personal nu as cumpara o lanterna cu garantie mai mica de 24 de luni.

Cateva exemple de lanterne cu led care mie personal imi plac foarte mult sunt: Nitecore EA4, Nitecore P25, Nitecore MH40, JetBeam DDR26, JetBeam DDR30, Nitecore TM15, Fenix TK75.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Alexandru Cocolos 
Membru din: 10 Feb 2013 18:36:34

Despre autor:
..Pasionat de lanterne...

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10