Mentenanta boiler electric - cum sa ii prelungesti durata de viata Mentenanta boiler electric - cum sa ii prelungesti durata de viata
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Boilerele electrice au o durata de viata destul de mare, insa ele au nevoie periodica de verificari si curatare pentru a putea functiona la parametri normali pentru cat mai mult timp. In primul rand, ceea ce ai de facut pentru o durata de viata prelungita pentru boilerul electric pe care il ai, este sa reactionezi la timp de fiecare data cand iti dai seama ca ceva este in neregula. In momentul in care apa calda nu mai este la fel de calda, sau ob
Publicat pe 03 Jan 2013 15:41:02 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Boilerele electrice au o durata de viata destul de mare, insa ele au nevoie periodica de verificari si curatare pentru a putea functiona la parametri normali pentru cat mai mult timp.

In primul rand, ceea ce ai de facut pentru o durata de viata prelungita pentru boilerul electric pe care il ai, este sa reactionezi la timp de fiecare data cand iti dai seama ca ceva este in neregula. In momentul in care apa calda nu mai este la fel de calda, sau observi ca se scurge apa din boiler, verifica imediat sursele de apa si de electricitate, apoi verifica daca suruburile si robinetele pentru boiler sunt stranse suficient de bine.

In cazul in care problema persista, cel mai bine este sa apelezi la service-ul magazinului de unde ai boilerul sau sa suni un instalator care sa te ajute sa rezolvi problema, in cazul in care aceasta este mai grava.

In al doilea rand, un boiler are nevoie sa fie din cand in cand curatat. Fluxul continuu de apa favorizeaza depunerea materialelor nedorite pe filtre sau pe tevi. Inainte de a desface componentele principale ale boilerului electric, asigura-te ca l-ai deconectat de la sursele de apa si de energie electrica. In felul acesta nu vei risca un accident.

Dupa ce ai curatat, boilerul, reasambleaza-l cu grija si incearca sa nu exagerezi cu strangerea robinetelor sau a suruburilor. Acest lucru poate cauza in timp slabirea filamentelor.

Boilerele electrice pot fi de un real folos in orice gospodarie, mai ales cand ai nevoie rapid de apa calda si nu iti permiti o centrala termica. Tocmai de aceea este important ca odata cumparate, sa mentinem boilerele electrice functionale pentru o perioda cat mai mare de timp.
boiler electric

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10