Lanterna cu LED-uri - care sunt avantajele ei Lanterna cu LED-uri  -  care sunt avantajele ei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Lanternele cu LED sunt din ce in ce mai populare. Este important sa te poti baza oricand pe o lumina in orice situatie ai avea nevoie de ea. Exista tot felul de situatii de urgenta in care vei avea nevoie sa te poti baza si sa ai siguranta unui instrument in care sa ai incredere. In afara de situatiile neprevazute din interiorul casei, cei mai multi prefera sa ia o lanterna puternica, usor de transportat sau lanterne frontale cand practica divers
Publicat pe 10 Dec 2012 14:47:11 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Lanternele cu LED sunt din ce in ce mai populare. Este important sa te poti baza oricand pe o lumina in orice situatie ai avea nevoie de ea. Exista tot felul de situatii de urgenta in care vei avea nevoie sa te poti baza si sa ai siguranta unui instrument in care sa ai incredere.

In afara de situatiile neprevazute din interiorul casei, cei mai multi prefera sa ia o lanterna puternica, usor de transportat sau lanterne frontale cand practica diverse sporturi precum hiking, explorarea pesterilor, sau camping. De asemenea, cei mai multi soferi aleg sa tina in masina o lanterna pe care sa o poata folosi pe timpul noptii, in cazuri de urgenta.

Cele mai mari avantaje ale unei lanterne LED se refera la consumul mic de energie, lumina puternica si durata mare de viata. Pe scurt, cele mai importante caracteristici ale unei lanterne bune.

Consum redus de energie
In ceea ce priveste consumul de energie, o lanterna cu LED consuma mult mai putin fata de o lanterna cu bec. Acest lucru iti va fi foarte util deoarece in functie de tipul de alimentare, nu vei mai avea nevoie sa incarci bateriile la fel de des, sau nu va mai fi nevoie sa cumperi baterii in mijlocul padurii. Un alt avantaj al consumului redus de energie se refera si la protectia mediului inconjurator.

Lumina puternica
O lanterna cu bec isi va diminua intensitatea luminii dupa o perioada mai lunga de functionare. Lanterna cu LED emite lumina puternica si de durata oricat de mult timp a stat aprinsa.

Contrar a ceea ce spun unii, numarul de LED-uri nu garanteaza o lumina mai puternica. Un singur LED poate emite o lumina foarte puternica. Intensitatea acesteia este masurata in numar de lumeni care poate fi emisa si de un singur LED.

Durabilitate si rezistenta
Durata de viata a unui LED este mult mai mare fata de durata de viata a unui bec. Mai mult decat atat, becurile sunt si mai putin rezistente la socuri. O lanterna cu LED rezista mult mai bine la cazaturi sau lovituri, ceea ce o face mai utila pentru cei care practica diverse sporturi care implica efort sau risc crescut de socuri puternice.

Indiferent de scopul pentru care alegi o lanterna, cel mai bine este sa optezi pentru o lanterna cu unul sau mai multe LED-uri. Cu toate acestea, alegerea unei lanterne potrivite nu se opreste aici. Vei avea de ales intre lanterne frontale, lanterne cu un numar mai mic sau mai mare de LED-uri, lanterne police, lanterne cu diverse nivele de focalizare sau de schimbare a intensitatii luminii, rezistenta la apa etc. De aceea va fi nevoie sa iti dai seama mai intai pentru ce anume vei folosi lanterna, inainte de a cumpara una, asa incat sa faci o alegere potrivita nevoilor tale.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10