La ce poti sa folosesti o lanterna La ce poti sa folosesti o lanterna
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De cele mai multe ori contientizam cat de utila este lanterna in momentul in care avem nevoie de ea. Doar ca, bineinteles atunci este de cele mai multe ori si prea tarziu. Ca sa iti dai seama din timp de ce este cel mai bine sa ai o lanterna, ai aici cateva idei in care te poti folosi cu succes de ea. In garajDe cele mai multe ori garajul este spatiul in care depozitezi tot felul de obiecte utile si inutile. De la cutii mari in care tii tot felul
Publicat pe 14 Jan 2013 11:01:01 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De cele mai multe ori contientizam cat de utila este lanterna in momentul in care avem nevoie de ea. Doar ca, bineinteles atunci este de cele mai multe ori si prea tarziu. Ca sa iti dai seama din timp de ce este cel mai bine sa ai o lanterna, ai aici cateva idei in care te poti folosi cu succes de ea.

In garaj
De cele mai multe ori garajul este spatiul in care depozitezi tot felul de obiecte utile si inutile. De la cutii mari in care tii tot felul de lucruri, pana la casetute in care poti sa ratacesti o cheite, cuie sau piulite. Cand cauti un anume obiect in garaj, atunci este cel mai probabil sa iti dai seama ca ai nevoie de o lanterna ca sa reusesti sa cauti in toate colturile exact obiectul pe care ai uitat unde l-ai pus.
lanterna
In casa
Cei mai multi dintre noi pastreaza o lanterna in casa pentru cazul in care este oprit curentul si nu mai ai la dispozitie nicio alta sursa de lumina. In cazul asta o lanterna este cea mai buna solutie. Daca parintii nostri se foloseau de lumanari, care se consuma repede si prezinta si un pericol de incendiu daca sunt lasate nesupravegheate, o lanterna este destul de sigura si cel mai important, lumina ei poate dura destul de mult timp.

Pentru gasirea obiectelor mici
Se intampla destul de frecvent sa scapam lucruri pe jos, de mici dimensiuni, in locuri unde nu beneficiem de  de foarte multa lumina, de exemplu intr-un parc, sau la bunici, poate chiar in casa sau sub pat. Cea mai buna metoda pentru a gasi obiecte mici este sa asezi lumina intr-un unghi paralel cu suprafata pe care ai scapat obiectul (daca aceasta este plana). Lumina alungita a obiectului te va ajuta sa il identifici mai repede.

La munca sau in excursii
Pentru cei care lucreaza in ture de noapte e destul de util sa aiba la indemana o lumina oricand au nevoie de ea. Mai ales daca vorbim de agenti de securitate sau paznici.
In excursiile in aer liber, lanternele se pot dovedi a fi de un real folos. Pentru ca de cele mai multe ori sunt zone pe care nu le cunoastem foarte bine, lumina unei lanterne se poate dovedi salvatoare in cazul in care te ratacesti.

La pescuit
Mersul la pescuit se face dis-de-dimineata, cand soarele nici nu a rasarit inca. Ca sa reusesti sa te descurci rapid, fara sa pierzi prea mult timp cu pregatirile, te poti folosi de o lanterna care sa te ajute vezi toate lucrurile mici pe care le ai de manevrat.

Pentru verificarea masinii
Daca iti tii masina in parcari intunecoase, sau ai fost nevoit sa o lasi intr-un loc nu foarte sigur, lanterna te poate ajuta sa verifici daca totul arata in regula inainte sa te urci in ea.

Pentru fotografii pe timpul noptii
Oricine a incercat sa faca o fotografie pe timpul noptii a vazut cat de neclara iese din cauza intunericului. Daca nu ai un aparat foarte performant si iti place sa faci fotografii, tine cu tine o lanterna care sa te ajute sa pui in lumina ceea ce vrei sa fotografiezi.

Pentru jocuri de copii
O metoda destul de simpla prin care poti sa distrezi un grup de copii, dupa ce apune soarele, este sa ascunzi cateva obiecte in diverse locuri, apoi, lasandu-le la dispozitie doar cate o lanterna, sa il numesti castigator pe cel care gaseste cele mai multe obiecte.

Pentru identificarea pericolelor
Strazile intunecate sunt intotdeauna un prilej bun pentru infractori sa atace. Daca te simti amenintat de prezenta cuiva intr-un spatiu care nu este suficient de bine lumina, te poti folosi de lanterna. Infractorii se simt protejati de intuneric pentru ca sunt greu de identificat. O lumina puternica este forma prin care sa ii descurajezi sa continue.

Pentru animalele de companie
O activitate distractiva atat pentru tine cat si pentru animalul tau de companie este sa il convingi sa prinda lumina lanternei. Alergand de colo-colo pentru a prinde lumina jucausa ii vei consuma energia si in acelasi timp te vei amuza copios.

Pentru a le transmite mesaje extraterestrilor :)
Lumina poate fi o metoda eficienta de comunicare. Chiar daca nu este vorba de transmitere de mesaje pentru extraterestri, daca stai la casa poti dezvolta un cod secret prin care sa comunici cu copiii sau sa le propui sa comunice cu prietenii din vecini. Este o distractie destul de convenabila si economica.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10