In cautarea unui motocultor alege unul potrivit pentru tine In cautarea unui motocultor alege unul potrivit pentru tine
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un motocultor este un utilaj adaptabil si foarte util care iti poate da o mana de ajutor atunci cand vine vorba despre efortul pe care il presupune intretinerea unei gradini cultivate. Fiind simplu de manevrat si usor de intretinut, motocultorul pe care il gasesti pe site-ul agromoto.ro nu iti provoaca dureri de spate si este foarte confortabil pentru orice utilizator. Aceste unelte pot fi echipate cu diferite accesorii pentru a f
Publicat pe 25 Sep 2014 09:49:13 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0



Un motocultor este un utilaj adaptabil si foarte util care iti poate da o mana de ajutor atunci cand vine vorba despre efortul pe care il presupune intretinerea unei gradini cultivate. Fiind simplu de manevrat si usor de intretinut, motocultorul pe care il gasesti pe site-ul agromoto.ro nu iti provoaca dureri de spate si este foarte confortabil pentru orice utilizator. Aceste unelte pot fi echipate cu diferite accesorii pentru a fi utile si in activitati precum aratul, scoaterea cartofilor, descoperirea solului de frunze, aerisirea gazonului sau scarificarea muschiului. Cu aceasta gama de motocultoare puse la dispozitie de site-ul agromoto.ro, tu te poti bucura de performante multiple si de eficienta maxima in amenajarea gospodariei tale. Pentru mai multe informatii, acceseaza agromoto.ro si cu siguranta, vei gasi ceva care sa corespunda nevoilor tale!

De ce sa alegi un motocultor?

Atunci cand te hotarasti sa iti achizitionezi un motocultor, trebuie sa tii cont de cateva aspecte pentru o alegere perfecta in concordanta cu cerintele si dorintele tale. In primul rand, trebuie sa acorzi o atentie sporita ecartamentului minim al rotilor de care depinde latimea minima a motocultorului masurata la marginea anterioara a pneurilor. De aceasta latime depinde distanta intre randurile de plante, pentru deplasarea motocultorului la mecanizarea lucrarii de prasit. Apoi, modul de montare a frezei trebuie avut in vedere: fie in spatele motocultorului cu antrenare de la priza de putere, fie sub motocultor, in locul rotilor cu axele lor. Informeaza-te cu privire la echipamente de lucru cu care este prevazut motocultorul si daca acest utilaj a fost testat de un institut de specialitate din tara. Un alt criteriu destul de important in alegerea motocultorului tine de structura culturilor agricole din gospodarie (vie, pomi, legume, flori, plante medicinale, fanete, culturi de camp prasitoare asa cum sunt cartofii, sfecla, porumbul, floarea-soarelui etc.) si de cultura care ocupa suprafata cea mai mare. Cand se doreste achizitionarea unui motocultor, trebuie sa ai in vedere si faptul ca aceasta unealta agricola este un mijloc energetic de tractiune pe o singura axa si cu manevrarea din coarne, iar in ceea ce priveste persoana care il conduce, ea trebuie sa depuna in permanenta un efort la manerele coarnelor care depinde si de greutatea motocultorului. Tu trebuie sa depui un efort de apasare de sus in jos atunci cand se lucreaza cu plugul, cu freza cultivator etc. si un efort de ridicare de jos in sus pentru scoaterea uneltei din sol daca se doreste executarea intoarcerii la capete de parcela sau deplasarea de la un loc la altul si un efort de apasare laterala stanga-dreapta pentru mentinerea directiei de de plasare. Dar, pentru mai multe detalii, site-ul agromoto.ro iti sta la dispozitie oricand. 

De pe agromoto.ro iti poti cumpara un motocultor perfect pentru gradina ta

Alege un motocultor perfect pentru gospodaria ta la cele mai avantajoase preturi de pe agromoto.ro. www.Agromoto.ro este site-ul unde vei gasi utilaje agricole, echipamente zootehnice, generatoare curent, atomizoare pulverizatoare, utilaje folosite in constructii si multe alte echipamente care sa iti dea o mana de ajutor in gospodaria ta. Arunca o privire peste oferta de pe agromoto.ro si alege unealta de care ai nevoie!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10