Durata de luminare a unei lanterne Durata de luminare a unei lanterne
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Durata de luminarea unei lanterne reprezinta de fapt timpul in care o lanterna poate emite lumina in baza unui set de baterii, sau la o singura incarcare in cazul acumulatorilor reincarcabili. Fie ca vorbim de situatii de urgenta sau nu, pe fiecare din noi ne intereseaza ca in momentul in care folosim o lanterna timpul in care o putem tine aprinsa sa fie indelungat. Consumatorii apreciaza in mod clar lanternele a caror lumina poate dura cat mai m
Publicat pe 26 Mar 2013 14:55:38 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


lanterneDurata de luminarea unei lanterne reprezinta de fapt timpul in care o lanterna poate emite lumina in baza unui set de baterii, sau la o singura incarcare in cazul acumulatorilor reincarcabili. Fie ca vorbim de situatii de urgenta sau nu, pe fiecare din noi ne intereseaza ca in momentul in care folosim o lanterna timpul in care o putem tine aprinsa sa fie indelungat. Consumatorii apreciaza in mod clar lanternele a caror lumina poate dura cat mai mult, iar acest lucru poate fi regasit la lanternele mai complexe.


Pentru ca exista mai multi factori influentatori pentru aceasta perioada de timp in care diferite tipuri de lanterne pot functiona, este bine ca acestia sa poata fi cunoscuti pentru a-i putea folosi in interesul nostru.


Temperatura: Temperaturile extreme, foarte frig sau foarte cald pot afecta destul de mult performanta unei baterii de lanterna. Este bine sa stii ca in cazul in care esti intr-un spatiu in care este foarte cald sau foarte frig, atunci este posibil ca lumina lanternei sa nu tina la fel de mult cat stii ca poate dura.


LED-uri: Un numar mai mare de LED-uri ajuta lanterna sa emita lumina la distante cat mai mari, in intuneric. In cazul in care lanterna are destul de multe astfel de LED-uri, va trebui sa te astepti ca durata de luminare sa nu fie foarte indelungata.


Puterea luminii: La fel de mult conteaza in contextul duratei de luminare si intensitatea luminii. Cu cat lanterna are capacitatea de a emite lumina mai puternica si mai intensa, cu atat mai mult exista sansa ca bateriile acesteia sa se consume mult mai repede.


Numarul de baterii si dimensiunea lor: Pentru a putea dura cat mai mult, este important ca o lanterna sa aiba mai multe baterii si de dimensiuni mari. Acest lucru inseamna, din pacate, ca lanterna va fi de dimensiuni mai mari si va fi in acelasi timp mai grea. Lanternele mai complexe au de multe ori functia de a putea salva energie, prin faptul ca poti selecta diferite nivele de intensitate a luminii.


De aceea, in momentul in care doresti sa achizitionezi o lanterna, cel mai bine este sa iti stabilesti de la inceput care este scopul ei pentru a-ti putea da seama ce este mai important sa aiba. Poti alege o lanterna de mici dimensiuni, dar care nu va putea lumina foarte mult timp, sau poti alege o lanterna de dimensiuni mari, care insa va cantari mai mult.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10