Despre dezumidificarea aerului Despre dezumidificarea aerului
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Aerul din casa nu este niciodata complet uscat. Aburii din baie, aburii de la gatit si multe altele contribuie la cresterea nivelului de umiditate si asta creaza o serie de probleme de sanatate precum si disconfort termic. Daca investiti in izolare pentru a va proteja de frig prin cu ajutorul geamurilor termopan sau prin alte metode trebuie sa tinati cont de faptul ca acesyea cresc atat temperatura din casa cat si nivelul de umiditate pe
Publicat pe 21 Sep 2015 10:36:04 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Aerul din casa nu este niciodata complet uscat. Aburii din baie, aburii de la gatit si multe altele contribuie la cresterea nivelului de umiditate si asta creaza o serie de probleme de sanatate precum si disconfort termic.

Daca investiti in izolare pentru a va proteja de frig prin cu ajutorul geamurilor termopan sau prin alte metode trebuie sa tinati cont de faptul ca acesyea cresc atat temperatura din casa cat si nivelul de umiditate pentru ca aerul nu mai circula ca inainte.

Umiditatea crescuta este de cele mai multe ori cauza disconfortului sau a pagubelor, dar nu se ia in calcul din cauza ca nu este ceva usor de observat si care produce efecte pe termen lung.

Smnele unei umiditati crescute care pot fi detectate rapid sunt disconfortul climatic, mobila, peretii sau bunurile din casa se deterioreaza, apare igrasie si mucegai iar aerul devine greu de respirat.

Sunt si efecte care nu sunt intotdeauna corelate cu umiditatea crescuta si de aceea problema poate sa ramana nerezolvata pe perioade foarte lungi de timp: aparitia afectiunilor precum astmul, cresterea numarului de insecte, electronice care nu functioneaza, suprafetel metalice care nu se pot vopsi, etc.

Umiditatea excesiva afecteaza in primul rand casele care au o anumita varsta, vilele care au stat mult timp inchise inainte de a fi scoase pe piata, apartamentele afectate de inundatii din bloc, infiltratii in pereti sau alte probleme de acest gen si proprietarii pot sa piarda sume importante.

O solutie rapida si eficienta la eliminarea umezelii este cumpararea unui dezumidifcator.

Dezumidificatorul este un aparat care are puterea de a extrage umiditate din atmosfera si de a o mentine la un nivel normal.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10