De ce sa iti cumperi un boiler electric De ce sa iti cumperi un boiler electric
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Boilerele electrice continua sa fie dispozitive utilizate si “la moda” pentru multe gospodarii din Romania. Chiar daca un boiler electric poate asigura apa calda pentru un singur robinet, de baie sau de bucatarie, fara sa poata asigura incalzirea locuintei, nu inseamna ca acesta a devenit un obiect inutil. Aici gasesti cateva alte motive care iti vor da raspunsul la intrebarea “de ce sa cumperi un boiler electric?”Ajutorul centralei termiceMulti
Publicat pe 18 Feb 2013 10:24:19 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Boilerele electrice continua sa fie dispozitive utilizate si “la moda” pentru multe gospodarii din Romania. Chiar daca un boiler electric poate asigura apa calda pentru un singur robinet, de baie sau de bucatarie, fara sa poata asigura incalzirea locuintei, nu inseamna ca acesta a devenit un obiect inutil. Aici gasesti cateva alte motive care iti vor da raspunsul la intrebarea “de ce sa cumperi un boiler electric?”

Ajutorul centralei termice
Multi dintre cei care si-au achizitionat centrale termice nu au luat in considerare cat de mare sa fie puterea acesteia in functie de numarul de consumatori de apa.. Astfel ca, de multe ori, in momentul in care exista mai mult utilizatori de apa calda menajera, este destul de probabil ca unul dintre ei sa nu aiba un flux continuu de apa calda.

Boilerul electric are posibilitatea de a deveni ajutorul centralei termice, asigurand apa calda pentru robinetul de apa calda de la bucatarie sau baie.

Poate fi folosit ca solutie de rezerva
De asemenea, in cazul in care exista o problema cu centrala termica, boilerul electric poate deveni sursa ta principala pentru a obtine apa calda.
Indiferent de anotimp, ai nevoie de apa calda. Iar in momentul in care exista o situatie de urgenta, boilerul electric te poate salva.

In cazul in care nu ai inca o centrala termica si esti racordat la sistemul centralizat de incalzire, boilerul electric iti va asigura apa calda la orice ora, indiferent de cat de mult folosesc vecinii apa si indiferent de etajul la care stai.

Este usor de mentinut
Pentru ca este foarte usor de intretinut si in acelasi timp are o durata de viata destul de mare, boilerul electric poate fi o investitie pe termen lung. Chiar daca nu il folosesti tot timpul, il poti tine pentru acele situatii in care vei avea nevoie de un dispozitiv care sa iti asigure minimul de apa calda.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10