De ce ne sunt utile boilerele electrice De ce ne sunt utile boilerele electrice
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sunt destul de multi oameni care apeleaza la boilere electrice pentru a suplimenta necesarul de apa calda de care este nevoie in gospodarie, iar numarul lor este in crestere. Pentru ca si cererea de boilere este destul de mare, producatorii acestor dispozitive au inceput sa evolueze mai mult, sa le faca mai eficiente si mai usor de folosit. Principalele motive care i-au determinat pe cei mai multi sa isi achizitioneze boilere electrice: Sunt uso
Publicat pe 28 Mar 2013 18:02:59 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sunt destul de multi oameni care apeleaza la boilere electrice pentru a suplimenta necesarul de apa calda de care este nevoie in gospodarie, iar numarul lor este in crestere. Pentru ca si cererea de boilere este destul de mare, producatorii acestor dispozitive au inceput sa evolueze mai mult, sa le faca mai eficiente si mai usor de folosit. Principalele motive care i-au determinat pe cei mai multi sa isi achizitioneze boilere electrice:


Sunt usor de instalat si de folosit

Boilerele electrice folosesc curentul electric pentru a genera apa calda. Tocmai pentru ca nu folosesc combustibil inflamabil, instalarea lui nu are nevoie de personal certificat care sa realizeze acest lucru.


Sistemul lor de functionare este destul de simplu, ceea ce inseamna ca si tie iti va fi foarte usor sa il folosesti pentru oricat de mult timp doresti. Setarile sunt si ele destul de usor de facut, mai ales ca cele mai multe boilere electrice vin prevazute cu un buton de pornire/oprire si un buton prin care sa poti seta nivelul la care acesta sa functioneze. Poti opta daca boilerul sa foloseasca mai mult sau mai putin curent electric, in functie de cat abundent vrei sa fie fluxul de apa.


Economisesti

Incepand de la costul de achizitie care este destul de mic, boilerul electric are si capacitatea de a fi setat in ceea ce priveste consumul de energie, indiferent ca il folosesti pentru baie sau pentru bucatarie.


Mai mult decat atat, avantajul pentru un boiler electric este ca nu are un rezervor de apa pe care sa il incalzeasca tot timpul, pana in momentul in care apa este folosita. Acest lucru reduce destul de mult din costurile de energie termica, fara sa ai grija ca nu ai apa calda cand ai nevoie de ea.


Fara limite

Ceea ce o sa-ti placa cel mai mult la boilerul electric este ca poti sa ai apa calda oricand doresti, oricat de mult doresti. Daca esti racordat la sistemul centralizat de incalzire te vei putea folosi de boiler in orice moment, daca te folosesti de o centrala termica vei putea folosi apa calda chiar daca cineva foloseste in acelasi timp apa.


Mai mult decat atat, boilerul poate fi instalat in bucatarie sau in baie, indiferent de spatiul de care dispui datoria dimensiunilor foarte mici pe care orice boiler electric le are.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10