Cum poti folosi o lanterna profesionala ca instrument de auto-aparare Cum poti folosi o lanterna profesionala ca instrument de auto-aparare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Intunericul este asociat de multe ori cu pericolul. Nu este de mirate din moment ce foarte multe infractiuni se petrec pe timpul noptii. In cazul acesta, o lanterna poate face mai mult decat sa lumineze; ea poate sa devina un instrument de auto-aparare. Este important sa afli cum te poate ajuta o Lanterna Tactical cand viata iti este pusa in pericol de o situatie dificila sau de o alta persoana. In acest articol vei gasi cateva idei despre cum sa
Publicat pe 08 Nov 2012 10:32:01 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Intunericul este asociat de multe ori cu pericolul. Nu este de mirate din moment ce foarte multe infractiuni se petrec pe timpul noptii. In cazul acesta, o lanterna poate face mai mult decat sa lumineze; ea poate sa devina un instrument de auto-aparare.

Este important sa afli cum te poate ajuta o Lanterna Tactical cand viata iti este pusa in pericol de o situatie dificila sau de o alta persoana. In acest articol vei gasi cateva idei despre cum sa utilizezi o astfel de lanterna in caz de pericol.

In primul rand, orice strada intunecata sau slab luminata poate prezenta un pericol. De cele mai multe ori, oamenii cu intentii raufacatoare profita de intuneric pentru a nu putea fi recunoscuti usor si pentru a-si putea masca intentiile. Poti folosi lanterna pentru a lumina, in caz de nevoie, acele persoane care par sa aiba un comportament suspicios, amenintator la adresa ta. Le poti lumina mainile si miscarile acestora pentru a verifica daca intentiilor lor sunt sau nu inofensive.

In al doilea rand, in cazul in care esti amenintat direct sau cineva se indreapta spre tine cu intentia vizibila de a te ataca, poti folosi lanterna ca o metoda de auto-aparare. Lumina puternica a acesteia poate fi directionata catre ochii infractorului. O Lanterna Tactical are capacitatea de a focaliza un fascicul de lumina care va bloca vederea persoanei sau cel putin o va intimida. In momentul in care blochezi pe cineva cu o lumina puternica, transmiti clar un mesaj: stai departe de mine, ma pot apara si voi face lucrul asta daca e nevoie. Un infractor cauta intotdeauna o victima usoara, care sa risposteze cat mai putin si sa nu prezinte un pericol pentru el.

In ultima instanta, datorita greutatii ei, lanterna poate fi folosita ca obiect cu care sa poti lovi pe cineva, in cazul in care cineva te ataca.

De asemenea, pe timpul noptii, in locuri slab luminate, e foarte greu sa iti dai seama unde te poti refugia. Lumina unei lanterne te poate ajuta si sa gasesti acele locuri in care sa poti sa te ascunzi daca cineva te urmareste.

Daca ai nevoie de ajutor si vrei sa atragi atentia asupra ta de la distanta, poti folosi lumina intermitenta. Datorita luminii puternice pe care o Lanterna Tactical o poate emite, poti trasmite un semnal de ajutor catre cineva care e mult mai departe de tine.

Un plus al acestui tip de lanterne este faptul ca cele mai multe sunt si rezistente la apa. In felul acesta le vei putea folosi si cand ploua sau ninge, la plaja sau piscina.

Cel mai important lucru in cazul utilizarii lanternelor, mai ales in scopuri de auto-aparare, este sa te asiguri de fiecare data ca bateriile lanternei sunt functionale si incarcate. Daca lanterna nu a fost folosita mult timp, inainte de a pleca de acasa, cel mai bine este sa verifici daca lumina este suficient de puternica. In cazul in care vorbim de o lanterna care foloseste baterii de tip AA sau AAA si nu o baterie reincarcabila, poti lua la tine baterii de rezerva.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10