Cum functioneaza boilerele electrice Cum functioneaza boilerele electrice
Rated 0.875/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Daca esti unul dintre oamenii care prefera sa faca dus in loc de baie in cada, fie reducerea facturilor la apa si energie electrica sau poate chiar din motive care tin de protectia naturii si a mediului inconjurator, este destul de probabil sa ai in vedere instalarea unui dus electric. In cazul in care ai curiozitatea sa afli cum functioneaza un astfel de aparat, aici gasesti cateva explicatii pe intelesul tuturor. Cel mai important lucru de stiu
Publicat pe 29 Jan 2013 10:35:32 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
1.
8


Daca esti unul dintre oamenii care prefera sa faca dus in loc de baie in cada, fie reducerea facturilor la apa si energie electrica sau poate chiar din motive care tin de protectia naturii si a mediului inconjurator, este destul de probabil sa ai in vedere instalarea unui dus electric. In cazul in care ai curiozitatea sa afli cum functioneaza un astfel de aparat, aici gasesti cateva explicatii pe intelesul tuturor.

Cel mai important lucru de stiut in privinta boilerelor electrice este acela ca se folosesc de energie electrica pentru a incalzi apa. Acest lucru inseamna ca nu ramai niciodata fara apa calda, pentru oricat de mult timp ai nevoie, deoarece apa este incalzita instant.

Boilerele electrice functioneaza in mare parte pe acelasi principiu pe care funtioneaza un uscator de par sa un toaster electric. Mai exact, curentul electric este trecut printr-o piesa de metal care se incalzeste foarte tare in momentul in care trece curent electric prin el. Apa este incalzita de caldura acestui metal, apoi ajunge prin robinet pentru a fi utilizata. Instalatia unui boiler electric face ca tot acest proces sa fie unul in siguranta. Chiar daca apa si curentul electric nu trebuie amestecate, pentru a evita accidentele, sistemul unui boiler este suficient de sigur pentru a nu-ti face probleme de vreun fel.

Poti ajusta in orice moment temperatura pe care vrei sa o aiba apa pe care o folosesti. Aspectul pe care trebuie sa il iei in considerare, este ca cu cat vrei sa fie apa mai fierbinte, cu atat mai mult vei avea de asteptat pentru ca ea sa fie incalzita. Acest lucru poate duce la o presiune mai redusa fata de cea cu care te-ai obisnuit.


Puteti alege dintr-o gama destul de diversa de boilere electrice, stilul acestora este destul de simplu si in acelasi timp usor de integrat in spatii destul de mici.

Acorda o nota acestui articol:
1
,8


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10