Ce urmarim la cumpararea unui aparat de aer conditionat Ce urmarim la cumpararea unui aparat de aer conditionat
Rated 4.665/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Un aparat de aer conditionat poate fi considerat un sistem eletromecanic complex care poate asigura mentinerea unei temperaturi si umiditati convenabile pentru spatiile de locuit sau pentru incintele care adapostesc birouri ale firmelor, unitati de productie sau spatii care ofera servicii pentru populatie. Decizia pentru alegerea si instalarea unui aparat de climatizare trebuie sa fie luata in deplina concordanta cu caracteristicile
Publicat pe 16 Jun 2013 14:23:31 de ArticleWriter
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
9.
3


Un aparat de aer conditionat poate fi considerat un sistem eletromecanic complex care poate asigura mentinerea unei temperaturi si umiditati convenabile pentru spatiile de locuit sau pentru incintele care adapostesc birouri ale firmelor, unitati de productie sau spatii care ofera servicii pentru populatie.

Decizia pentru alegerea si instalarea unui aparat de climatizare trebuie sa fie luata in deplina concordanta cu caracteristicile pe care le are spatiul pentru care se doreste ambientarea cu ajutorul aparatului de aer conditionat, drept pentru care atentia legata de  determinarea volumului spatiului respectiv, orientarea cardinala si caracteristicile de izolare termica, sunt elemente extrem de importante pentru dimensionarea climatizorului.

Nu este deloc potrivit sa cumparam un astfel de electrocasnic doar pentru ca am aflat ca un cunoscut a instalat o anumita marca si model de climatizor pentru ca ceea ce este potrivit pentru un anumit spatiu ar putea sa nu fie deloc util pentru noi. Daca nu suntem in masura sa determinam caracteristicile amintite anterior pentru spatiul unde va fi utilizat aparatul de aer conditionat, cel mai potrivit este sa solicitam consultanta unei firmei specializate in comercializarea si instalarea acestor climatizoare.

Este bine sa ne orientam catre firme care ofera odata cu vanzarea aparatului de aer conditionat si instalarea acestuia, in detrimentul cumpararii aparatului din magazine mari unde primim pentru alegere o lista cu firme care executa instalarea. Mai degraba o firma care vinde si instaleaza in acelasi timp este preocupata de a-si atrage clienti prin faptul ca ofera si serviciul de instalare, pentru ca in mod clar este preocupata in a pune la dispozitie servicii de calitate pentru eventuale viitoare comenzi din partea clientilor multumiti de complexul de servicii vanzare / instalare.

Pe langa toate aceste consideratii si evident dupa ce ati determinat capacitatea tehnica a climatizorului urmatorul pas este sa alegeti tipul de aparat care sa se incadreze intr-o clasa de consum cat mai redusa.

Cel mai apreciat in aceasta directie este aparatul de aer conditionat inverter, care detine in mod cert suprematia in ceea ce priveste consumul redus de energie electrica, oferindu-va in acelasi timp si un bonus legat de durata de viata prelungita pe care o ofera tehnologia avansata cu care este fabricat.

Acorda o nota acestui articol:
9
,3


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10