Ce trebuie sa stii despre tractoare viticole Ce trebuie sa stii despre tractoare viticole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Activitatea de întretinere si îngrijire a viilor reprezinta un element esential atât atunci când avem în grija propriile vii , cât si atunci prestam o activitate menita sa sustina o afacere cu tenta comerciala. De aceea, pentru a ne usura munca depusa, precum si efortul sau timpul dedicat acestei activitati, un aspect improtant îl constituie achizitionarea celor mai adecvate tractoare viticole. În momentul în care vom opta pren
Publicat pe 20 Mar 2015 10:42:23 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Activitatea de întretinere si îngrijire a viilor reprezinta un element esential atât atunci când avem în grija propriile vii , cât si atunci prestam o activitate menita sa sustina o afacere cu tenta comerciala. De aceea, pentru a ne usura munca depusa, precum si efortul sau timpul dedicat acestei activitati, un aspect improtant îl constituie achizitionarea celor mai adecvate tractoare viticole. În momentul în care vom opta prentru cea mai buna si pliabila optiune care sa se afle în concordanta cu necesitatile noastre, efortul nostru va fi redus considerabil.

Înca din cele mai vechi timpuri, activitatea ce presupunea lucratul pamântului, agricultura,a reprezentat una dintre principalele arii de interes în rândul oamenilor ca urmare a beneficiilor pe care acestia le puteau obtine ca urmare a acestei activitati. Beneficiile obtinute era în primul rând relationate cu produsele comestibile, alimentele ce puteau fi produse în urma prelucrarii si cultivarii pamântului.

Ulterior, însa avea sa se dezvolte si activitatea comerciala ce avea sa joace un rol foarte improtant în viata oamenilor, si care determina ca o data cu trecerea timpului activitatea agricola sa poata furniza indivizilor si resurse financiare ca urmare a comercializarii produselor obtinute. În momentul actual, o data cu evolutia tehnologica, trebuie adus un plus de tehnologie activitatii traditionale, motiv pentru care tehnologia regasita în rândul multor tractoare viticole poate reprezenta echilibrul perfect dintre traditia în prelucrarea pamântului si modernitatea zilelor noastre.

Tractoare viticole – factori de pret 

Atunci când realizam o alegere în ceea ce priveste tipologia de tractoare viticole pe care dorim sa le achizitionam , trebuie sa avem în vedere în primul rând natura si dimensiunea suprafetei pe care dorim sa o prelucram. Desigur ca si nivelul de pret reprezinta un aspect esential în vederea realizarii alegereii optime, însa în mare parte acesta poate varia ca urmare a caracteristicilor si elementelor suplimentare de utilitate si confort incluse si prevazute de fiecare categorie de tractoare viticole existente pe piata.

Tractoare viticole - categorii

Din punct de vedere al divizarii produselor pe piata, în functie de categoria în care acestea se încadreaza, sesizam doua mari categorii de tractoare viticole, mai exact cele cu cabina omologata si cele cu motor Diesel. Gama de tractoare viticole regasita în prima categorie prezinta drept elemente constitutive si aditionale comparativ cu cea de-a doua categorie, incluzând cabina propriu-zisa dotata cu încalzire proprie, aer conditionat si sistem de ventilatie.

Pe de alta parte însa, gama de tractoare viticole regasita în cea de-a doua categorie se diferentiaza prin design, greutatea redusa si capacitatea de a putea accesa pâna si cele mai dificile zone de pe teren, fiind în acelasi timp si usor de manevrat de catre orice persoana. Totodata, volanul reglabil, adaptabil contribuie la cresterea gradului de confort oferit de aceste tractoare incluse în categoriile prezentate anterior. Mai multe informatii vezi pe site-ul: www.tractorul.ro 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10