Ce fel de lanterne folosesc politistii? Ce fel de lanterne folosesc politistii?
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Fiecare sectie de politie alege pentru ofiterii ei exact tipul si marca de lanterna pe care o vor folosi in misiunile lor. Insa orice lanterna a unui politist are de indeplinit cateva caracteristici pentru ca aceasta sa ii poata fi utila in situatiile pe care le intampina. Cele mai importante sunt legate de intensitatea luminii pe care lanterna o da, durata de viata a bateriei si dimensiunile lanternei, rezistenta la socuri si umiditate.LuminaPen
Publicat pe 21 Jan 2013 12:54:38 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


lanterna politistFiecare sectie de politie alege pentru ofiterii ei exact tipul si marca de lanterna pe care o vor folosi in misiunile lor. Insa orice lanterna a unui politist are de indeplinit cateva caracteristici pentru ca aceasta sa ii poata fi utila in situatiile pe care le intampina. Cele mai importante sunt legate de intensitatea luminii pe care lanterna o da, durata de viata a bateriei si dimensiunile lanternei, rezistenta la socuri si umiditate.

Lumina
Pentru turele de pe timpul noptii, orice politist profesionist are nevoie de o lanterna pe care sa o utilizeze in diverse situatii. In primul rand, lumina emisa de o lanterna profesionista, trebuie sa fie suficient de puternica pentru o perioada mai indelungata de timp. Dincolo de faptul ca politistul o foloseste pentru a lumina anumite locuri sau obiecte, lumina unei lanterne poate fi folosita si pentru a intimida un infractor si pentru a-l descuraja sa adopte un comportament defensiv.

Este important ca lumina lanternei unui politist sa poata fi focalizata, pentru a avea o lumina mai intensa intr-un singur punct, dar in acelasi timp sa existe posibilitatea de a o regla pentru a lumina o suprafata mai mare.

Bateria
Lanterna unui politist trebuie sa fie dotata cu o baterie durabila, pentru ca acesta sa o poata folosi pe parcursul a mai multe ore. De asemenea, este nevoie ca bateria sa poata fi reincarcata in orice moment de la bateria masinii. In acest mod politistul va putea valorifica timpul in orice moment pentru o operatiune periculoasa.

Politistii pot opta pentru lanterne pe care sa le schimbe in functie de anotimp. Astfel, daca pe timpul iernii, cand noaptea este mai lunga, un politist poate avea nevoie de o lanterna mai mare, a carei bateria sa dureze mai mult, pe timpul verii poate opta pentru una mai micuta, pe care sa o poata purta usor intr-un buzunar al echipamentului.

Pentru ca tehnologia evolueaza rapid, politistii au la dispozitie echipamente din ce in ce mai performante. In strainatate, se folosesc deja lanterne dotate cu senzori de alcool, astfel incat un politist sa poata identifica mai usor un cetatean care a consumat alcool.


Indiferent de modelul de lanterna pe care politistul il alege, important este ca aceasta sa fie o lanterna profesionista, tactical. Acest tip de lanterna se poate gasi in orice magazin care comercializeaza lanterne profesioniste.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10