Care sunt diferentele intre tipurile de lanterne profesionale existente Care sunt diferentele intre tipurile de lanterne profesionale existente
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Multi dintre cei care vor sa cumpere o lanterna profesionala, de cele mai multe ori nici nu stiu foarte exact ce caracteristici sa urmareasca pentru a alege o lanterna cat mai buna in functie de ceea ce au nevoie. Varietatea lanternelor este deja atat de mare incat selectia devine din ce in ce mai dificila din cauza multiplelor functii pe care o lanterna le poate avea.Cel mai simplu este sa alegi o lanterna in functie de sursa de putere pe care o
Publicat pe 18 Feb 2013 13:09:47 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Multi dintre cei care vor sa cumpere o lanterna profesionala, de cele mai multe ori nici nu stiu foarte exact ce caracteristici sa urmareasca pentru a alege o lanterna cat mai buna in functie de ceea ce au nevoie. Varietatea lanternelor este deja atat de mare incat selectia devine din ce in ce mai dificila din cauza multiplelor functii pe care o lanterna le poate avea.

Cel mai simplu este sa alegi o lanterna in functie de sursa de putere pe care o are, dar si cat de puternica este. Pe scurt, bateria si intensitatea luminii.

In ceea ce priveste bateria unei lanterne, aceasta poate functiona pe baza de baterii reincarcabile si nereincarcabile. In functie de cat de des folosesti lanterna ti se potriveste un anumit tip de baterie. Astfel ca, daca iti iei o lanterna pentru a o folosi doar din cand in cand, cel mai bine este sa optezi pentru o lanterna cu baterii nereincarcabile. Avantajul acestora este ca nu se descarca chiar daca nu sunt folosite pentru o perioada mai mare de timp, cateva luni.

Daca folosesti lanterna in fiecare zi este mult mai potrivita o lanterna reincarcabila. Astfel, vei putea reincarca lanterna in fiecare zi, iar costurile se vor reduce considerabil. Dezavantajul este ca in cazul in care ramane nefolosita mai mult timp, bateria se poate descrca, iar atunci cand vei avea nevoie de ea, nu o vei putea folosi. Acelasi lucru se intampla si cu laptopurile sau telefoanele care folosesc baterii reincarcabile. Cu timpul acestea se descarca chiar daca bateria a fost incarcata total si dispozitivul nu a fost deloc folosit.

In ceea ce priveste lumina, trebuie sa stii ca intensitatea acesteia depinde de dimensiunea bateriei. Cu cat lumina este mai intensa si dureaza mai mult cu atat bateria are nevoie sa fie mai mare. In functie de cat de puternica vrei sa fie lumina vei putea alege o lanterna care sa se potriveasca cat mai bine cu ceea ce ai nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10