Boilere electrice - de ce sa iti cumperi unul Boilere electrice - de ce sa iti cumperi unul
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In cele mai multe case gasesti diverse tipuri de dispozitive prin care este asigurata apa calda si caldura. Cei care sunt racordati inca la sistemele centralizate de incalzire, opteaza de cele mai multe ori pentru boilere electrice, astfel incat sa se asigure ca au apa calda menajera in orice moment doresc, pentru oricat de mult timp. Consum de energieBoilerele electrice functioneaza pe baza de curent electric. Pentru ca apa pe care acestea o inc
Publicat pe 05 Mar 2013 12:58:30 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In cele mai multe case gasesti diverse tipuri de dispozitive prin care este asigurata apa calda si caldura. Cei care sunt racordati inca la sistemele centralizate de incalzire, opteaza de cele mai multe ori pentru boilere electrice, astfel incat sa se asigure ca au apa calda menajera in orice moment doresc, pentru oricat de mult timp.

Consum de energie
Boilerele electrice functioneaza pe baza de curent electric. Pentru ca apa pe care acestea o incalzesc este de cele mai multe ori nu foarte mare, nici consumul nu este unul ridicat. Avand in vedere faptul ca rezultatul este confortul de a avea apa calda oricand doresti, cel mai probabil costul ti se va parea inconparabil mai mic. Cele mai multe au un regim de consum care poate ajunge pana la maxim 5 kW, insa poti alege un boiler care sa iti ofere posibilitatea setarii unei trepte mai mici de consum: 2 - 3 k W.

Durata de viata
Durata de viata a unui boiler electric este destul de indelungata, cativa ani buni. De aceea, cel mai bine este ca in momentul in care alegi un boiler electric sa fie unul care sa iti placa suficient de mult pentru o perioada indelungata. Chiar daca unele piese ajung sa se uzeze mai repede, acestea pot fi inlocuite destul de simplu, iar boilerul va functiona normal pentru destul de mult timp.
boilere electrice
Cost de achizitie
Indiferent de tipul de boiler electric pe care il folosesti, sistemul lui de functionare nu este unul foarte complicat. De aceea, nici costul de achizitie nu este foarte mare in raport cu ceea ce ofera.
Bineinteles, conteaza destul de mult si marca pe care o achizitionezi, dar si daca boilerul asigura apa calda si pentru dus si pentru chiuveta sau doar pentru una dintre acestea. In general, nu ai de ce sa dai mai mult de 300 de lei pentru un boiler rezistent care sa incalzeasca o cantitate de apa suficient de mare pentru nevoile personale.

Siguranta
Pentru ca folosesc curentul electric drept combustibil, boilerele nu reprezinta un risc pentru siguranta casei si a familiei. Atata vreme cat boilerul s fost instalat de un specialist, nu mai ai de ce sa faci probleme in privinta lui. Acesta nici nu are nevoie de verificari specializate, asa cum se intampla pentru centralele termice, ci poate fi folosit fara probleme pentru oricat de mult ai nevoie.

Concluzii
Chiar daca nu este suficient de puternic pentru a furniza apa calda menajera si caldura, tipurile de boilere electrice existente pe piata iti ofera cantitatatea necesara de apa pe care sa o folosesti oricand ai nevoie. Nivelul ridicat de siguranta, iti garanteaza utilizarea lui fara probleme, iar prin faptul ca utilizeaza energie electrica il face sa fie un dispozitiv eco-friendly.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10