Boilere electrice - beneficii principale Boilere electrice - beneficii principale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Este destul de probabil sa ai nevoie in casa de un dispozitiv care sa iti asigure apa calda exact in momentul in care ai nevoie de ea. Boilerul electric instant iti asigura oricat de multa apa calda ai nevoie, la orice ora si pentru oricat de mult timp ai nevoie. Dincolo de aceste lucruri mai exista si alte beneficii ale acestui tip de dispozitiv.Este usor de instalatPentru ca foloseste doar curent electric, boilerul nu are nevoie decat sa fie le
Publicat pe 14 Jan 2013 16:22:27 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Este destul de probabil sa ai nevoie in casa de un dispozitiv care sa iti asigure apa calda exact in momentul in care ai nevoie de ea. Boilerul electric instant iti asigura oricat de multa apa calda ai nevoie, la orice ora si pentru oricat de mult timp ai nevoie. Dincolo de aceste lucruri mai exista si alte beneficii ale acestui tip de dispozitiv.

Este usor de instalat
Pentru ca foloseste doar curent electric, boilerul nu are nevoie decat sa fie legat la o sursa de energie electrica si la sursa de apa. Costurile instalarii nu sunt nici ele foarte mari, mai ales daca ai cunostinte in domeniu si poti face instalarea fara ajutor. De asemenea, nu necesita foarte multe elemente de instalare, ceea ce, din nou, iti usureaza destul de mult munca.

Nu ocupa mult spatiu
Fiind dispozitive destul de mici, boilerele electrice pot fi instalate cu usurinta in spatii reduse. Acest lucru reprezinta un avantaj, mai ales in conditiile in care vei avea nevoie sa il amplasezi cat mai aproape de sursa de apa. Un boiler electric poate fi amplasat intr-o bucatarie mica, in acceasi masura in care poate fi amplasat intr-o baie mica.

Nu foloseste combustibil inflamabil
Cand ai la dispozitie un boiler electric instant, nu mai trebuie sa iti faci probleme pentru faptul ca ar putea fi periculos pentru cei de acasa, in cazul in care se strica ceva. Faptul ca functioneaza pe baza de electricitate, iti ofera o oarecare siguranta.

boiler electricPorneste doar cand ai nevoie de apa calda
Un alt avantaj destul de important, pentru un dispozitiv care asigura apa calda menajera, este ca boilerul porneste doar atunci cand ai nevoie de apa calda. Spre deosebire de boilerele cu rezervor, unde apa trebuie mentinuta calda pana in momentul in care aceasta este utilizata, boilerul electric salveaza energie prin faptul ca porneste doar atunci cand ai nevoie de el, iar apa calda iti este furnizata instant.

Astfel ca, boilerul electric reuseste sa asigure necesarul de apa calda menajera, chiar daca pentru un singur robinet, insa atingand un maximum de eficienta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10