Boiler electric - top intrebari despre el Boiler electric - top intrebari despre el
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cei mai multi dintre cei care intentioneaza sa isi achizitioneze un boiler electric au de raspuns la o serie de intrebari pentru a determina daca achizitia lui chiar merita efortul. In acest articol sunt raspunsurile la patru dintre cele mai importante intrebari. 1. Cat de economicos este fata de un boiler cu rezervor?Spre deosebire de un boiler cu rezervor, un boiler fara rezervor nu va avea nevoie sa incalzeasca o cantitate de apa in mod consta
Publicat pe 17 Dec 2012 14:58:19 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cei mai multi dintre cei care intentioneaza sa isi achizitioneze un boiler electric au de raspuns la o serie de intrebari pentru a determina daca achizitia lui chiar merita efortul. In acest articol sunt raspunsurile la patru dintre cele mai importante intrebari.

1. Cat de economicos este fata de un boiler cu rezervor?
Spre deosebire de un boiler cu rezervor, un boiler fara rezervor nu va avea nevoie sa incalzeasca o cantitate de apa in mod constant. Pentru a avea apa calda oricand doresti, un boiler cu rezervor are nevoie sa mentina apa calda tot timpul pana in momentul in care o folosesti. Aceasta incalzire continua duce la un consum inutil de energie.

Din acelasi punct de vedere se poate spune despre un boiler electric ca este mai ecologic fata de un de boiler cu rezervor. Prin salvarea energiei nu doar ca salveaza mediul inconjurator ci si factura la energie electrica.

2. Cat de bine furnizeaza apa calda?
Un boiler electric reuseste sa asigure apa calda atata vreme cat este conectat la sursa de energie si de apa. Pentru ca apa este incalzita instant, vei putea folosi oricat de multa apa calda doresti, la orice ora si oricand ai nevoie.

Dezavantajul este ca apa furnizata nu va putea fi utilizata decat de un singur consumator. Pentru ca incalzeste apa intr-un timp foarte scurt, acesta nu poate incalzi o cantitate foarte mare. Pentru o utilizarea de apa calda concomitent, baie si bucatarie, poti apela la doua boilere electrice.

3. Cat spatiu ocupa?
Cele mai multe boilere electrice sunt destul de mici. Pentru ca tehnologia permite acest lucru, partile componente sunt de dimensiuni reduse ceea ce permite ca boilerul sa fie la randul lui mic. Astfel ca poate incapea in spatii destul de mici, fara sa incarce vizual.

Un boiler electric poate fi instalat pe perete, atat in interiorul casei cat si in exterior.

4. Cat de longeviv este?
Daca este folosit corespunzator, un boiler electric are o durata de viata de aproximativ 20 de ani. Este importanta si firma de la care il achizitionezi, dar si cat de mult il utilizezi. Cel mai probabil acesta va veni cu un set de recomandari care te vor ajuta sa il pastrezi intr-o stare functionala cat mai mult timp.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10