Aparate de aer conditionat Aparate de aer conditionat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Auzim tot mai des vorbindu-se despre aparate pentru aer conditionat cu sau fara inverter si multe persoane se intreaba ce este acela inverter si daca se poate atasa unui aparat de aer conditionat normal. Ei bine, inverter nu este o componenta ce se poate atasa ci o thenologie diferita si noua, pentru aparatele de aer conditionat care se defineste prin insusirea de a modula capacitatea in functie de nevoia de racire sau de incalzire, tehno
Publicat pe 21 Sep 2015 11:36:42 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Auzim tot mai des vorbindu-se despre aparate pentru aer conditionat cu sau fara inverter si multe persoane se intreaba ce este acela inverter si daca se poate atasa unui aparat de aer conditionat normal.

Ei bine, inverter nu este o componenta ce se poate atasa ci o thenologie diferita si noua, pentru aparatele de aer conditionat care se defineste prin insusirea de a modula capacitatea in functie de nevoia de racire sau de incalzire, tehnologie care are drept rezultat un consum mai mic de energie al aparatelor.

Aparatele de aer conditionat traditionale folosesc comprosorul care lucreaza pe principiul pornit-oprit pentru a regulariza temperaturii dintr-o incapere. Sa presupunem ca aparatul de aer conditionat este folosit pentru racirea incaperilor. Atunci cand pornim aparatul compresorul functioneaza si porneste la capacitatea nominala incepand sa raceasca aerul din incapere.

Tehnologia inverter reduce consumul de energie al aparatelor de aer conditionat cu minim 30% raportat la cele conventionale, acestea fiind mai silentioase, eliminandu-se zgomotul neplacut de pornire-oprire.

Din cauza particularitatilor sale, tehnologia inverter asigura un randament mai bun al aparatelor pe functie de inazire in timpul iernii.

Sunt suficiente motive pentru a cumpara un aparat de aer conditionat cu tehnologie inverter in special in cazul folosirii intensive atunci cand se fac economii importante de energie, in multe tari interzicand-se comercializarea aparatelor clasice.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10