4 motive pentru care ai nevoie de lanterne LED 4 motive pentru care ai nevoie de lanterne LED
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Lanternele, de orice tip sunt ele, au devenit deja de mult timp obiecte indispensabile in orice gospodarie. Numai ca, nu toata lumea se pricepe la fel de bine sa aleaga o lanterna care sa fie utila in diverse situatii. In acest articol gasesti cele mai importante 4 motive pentru care in orice gospodarie ar trebui sa existe o lanterna cu LED.1. Costuri mai miciSpre deosebire de orice alt tip de lanterna, lanternele cu LED iti salveaza banii pe ter
Publicat pe 05 Mar 2013 11:39:17 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Lanternele, de orice tip sunt ele, au devenit deja de mult timp obiecte indispensabile in orice gospodarie. Numai ca, nu toata lumea se pricepe la fel de bine sa aleaga o lanterna care sa fie utila in diverse situatii. In acest articol gasesti cele mai importante 4 motive pentru care in orice gospodarie ar trebui sa existe o lanterna cu LED.

1. Costuri mai mici
Spre deosebire de orice alt tip de lanterna, lanternele cu LED iti salveaza banii pe termen lung. Indiferent daca alegi o lanterna cu baterii reincarcabile sau nu, LED-urile au un consum mult mai mic de energie fata de lanternele incandescente.

2. Sunt eco-friendly
Prin faptul ca au un consum mai mic de energie fata de alte tipuri de lanterne, cele cu LED te ajuta sa pastrezi mediul inconjurator. Mai mult decat atat, vei putea folosi lanterna pentru mai mult timp, avand o intensitate de lumina constanta, lucru pe care nu il poti obtine de la o lanterna cu bec incandescent.

lanterne3. Sunt mai rezistente
O lanterna cu LED iti va fi un partener bun pentru mult mai mult timp fata de o lanterna cu bec incandescent. LED-urile sunt mult mai rezistente atat in timp cat si la diverse socuri. Pentru ca sunt obiecte usoare si foarte mobile, o lanterna poate fi destul de usor scapata pe jos sau lovita de diverse obiecte din jur. De aceea este important ca aceasta sa fie cat mai rezistenta, in functie si de activitatile la care o folosesti. Daca pleci in drumetii, atunci lanterna ar trebui sa

4. Functii multiple
Lanternele cu LED iti ofera de cele mai multe ori diverse functii pe care le poti pune in aplicare in diverse situatii. Astfel ca, iti poti lua o lanterna care sa iti focalizeze lumina intr-o anumita directie. Poti opta pentru o lumina care sa bata cat mai departe, sau o lumina care sa acopere o suprafata cat mai mare in apropiere.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10