3 motive pentru care un boiler electric instantaneu este mai bun decat un boiler cu rezervor 3 motive pentru care un boiler electric instantaneu este mai bun decat un boiler cu rezervor
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: 1. Ocupa mai putin spatiuUn boiler cu rezervor are nevoie de spatiu pentru rezervor. Acesta poate fi mai mic sau mai mare in functie de cat de mult apa calda se consuma. Un boiler electric instantaneu are de cele mai multe ori dimensiunile unei genti nu foarte mari. Asta inseamna ca se potriveste atat in bucatarii cat si in bai de mici dimensiuni si poate fi amplasat cat mai aproape de robinetul de apa. In felul acesta se va reduce timpul in care
Publicat pe 07 Nov 2012 10:42:03 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


1. Ocupa mai putin spatiu
Un boiler cu rezervor are nevoie de spatiu pentru rezervor. Acesta poate fi mai mic sau mai mare in functie de cat de mult apa calda se consuma.
Un boiler electric instantaneu are de cele mai multe ori dimensiunile unei genti nu foarte mari. Asta inseamna ca se potriveste atat in bucatarii cat si in bai de mici dimensiuni si poate fi amplasat cat mai aproape de robinetul de apa. In felul acesta se va reduce timpul in care apa calda ajunge la robinet.

2. Ai oricat de multa apa calda vrei
Un mare dezavantaj al boilerului cu rezervor este acela ca nu poti folosi mai multa apa decat permite rezervorul. Din acest motiv cei mai multi dintre cei care achizitioneaza un boiler cu rezervor prefera sa fie unul cat mai mare. In cazul unui boiler instantaneu, acesta are capacitatea de a incalzi apa in timp real in momentul in care dai drumul la robinet. Apa calda se va opri doar in momentul in care ai inchis robinetul.

3. Nu risipeste energie electrica
Pentru ca un boiler cu rezervor sa poata asigura apa calda in orice moment, acesta incalzeste apa din interiorul lui in mod constant, chiar si atunci cand nimeni nu are nevoie de apa calda pentru un timp mai indelungat. Acest lucru inseamna ca pentru anumite perioade apa din rezervorul boilerului este mentinuta calda desi nu este nevoie de ea. Vorbim deci de o irosire a energiei electrice, risipa care de cele mai multe ori se vede in factura de la sfarsitul lunii.

Un boiler electric instantaneu incepe sa incalzeasca apa doar atunci cand se da drumul robinetului. Un dezavantaj al acestuia este ca nu poate asigura o cantitate de apa pentru mai multe robinete in acelasi timp. Incalzirea apei solicita timp, iar acest lucru nu poate fi realizat pentru o cantitate prea mare intr-un timp scurt. O solutie pentru acest dezavantaj este amplasarea unui boiler electric pentru fiecare camera (baie si bucatarie).

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10