3 motive pentru care autorizarea ISCIR este foarte importanta 3 motive pentru care autorizarea ISCIR este foarte importanta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Conform legii, ISCIR este organul de specialitate al administratiei centrale, responsabil in numele statului pentru asigurarea masurilor de functionare in conditiile de siguranta a instalatiilor si echipamentelor, stabilit prin Legea nr. 64/ 2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil, cu modificarile si completarile ulterioare, republicate i
Publicat pe 18 Feb 2013 10:27:00 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Ustensile si echipamente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Conform legii, ISCIR este organul de specialitate al administratiei centrale, responsabil in numele statului pentru asigurarea masurilor de functionare in conditiile de siguranta a instalatiilor si echipamentelor, stabilit prin Legea nr. 64/ 2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil, cu modificarile si completarile ulterioare, republicate in 9.06.2010.

Motivele pentru care autorizarea ISCIR este atat de importanta se refera la siguranta casei si a familiei tale, la costurile care ar putea scadea la facturile de energie si la fel de important, respectarea legislatiei in vigoare.

1. Siguranta casei si a familiei
Personalul autorizat ISCIR are rolul de a identifica in primul rand orice neregula de functionare pe care centrala termica pe care ar putea-o avea. Pentru ca cei mai multi dintre noi nu putem identifica aceste defectiuni, este important ca cineva care detine cunostintele si experienta necesara sa verifice buna functionare a echipamentelor.
Pentru a-ti tine familia protejata, dar si vecinii, indicat este sa faci acele verificari periodice, asigurandu-te ca rezolvi la timp problemele importante.

2. Scaderea costurilor
O centrala termica consuma atat cat a fost setata sa consume. Personalul specializat te ajuta sa alegi acele setari avantajoase pentru nevoile de incalzire a locuintei dar si de consum al apei calde menajere.

Mai mult decat atat, personalul specializat te poate anunta in momentul in care una din piesele centralei termice este intr-un stadiu de uzura destul de avansat. Acesta poate duce in timp la un consum ineficient al combustibilului. Inlocuirea lui te va ajuta sa economisesti pe termen lung.

3. Respectarea legislatiei
Un motiv la fel de important in ceea ce priveste personalul responsabil pentru acordarea de certificate de functionare, se refera chiar la legislatia romana. Reglementarile legale prevad, dincolo de aprobarea pentru punerea in functiune a centralelor termice, acordarea unor avize periodice prin care acestea continua sa fie valabile din punct de vedere legal.


Diverse tipuri de centrale termice inseamna diverse functii si in acelasi timp diverse setari pentru fiecare in parte. Specialistii vor putea stabili corect care sunt functiile de care ai nevoie pentru incalzirea locuintei tale.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10