Informatii importante de stiut despre aparatele de aer conditionat Informatii importante de stiut despre aparatele de aer conditionat
Rated 4.92/5 bazat pe 12 voturi
Product description: Pe langa clasicele functii de racire/incalzire ale unui aparat de aer conditionat este bine de stiut de catre clienti ca acesta va fi in masura sa asigure intr-o locuinta numeroase alte avantaje.In primul rand, un sistem de aer conditionat bun va fi acela care sa confere unei locuinte un aer curat pe care sa il respiram. Un aparat de aer conditionat este echipat cu filtre de retinere a prafului, polenului sau oricaror alte impuritati. Astfel, aer
Publicat pe 14 Nov 2012 16:28:29 de lady_in_red
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Sisteme climatizare
Acorda o nota acestui articol:
9.
8


Pe langa clasicele functii de racire/incalzire ale unui aparat de aer conditionat este bine de stiut de catre clienti ca acesta va fi in masura sa asigure intr-o locuinta numeroase alte avantaje.

In primul rand, un sistem de aer conditionat bun va fi acela care sa confere unei locuinte un aer curat pe care sa il respiram. Un aparat de aer conditionat este echipat cu filtre de retinere a prafului, polenului sau oricaror alte impuritati. Astfel, aerul pe care il respiram va fi intotdeauna unul purificat, acesta fiind un real avantaj, mai ales pentru acele persoane care sufera de diferite forme de alergie.

aer conditionatUn aparat de aer conditionat confera in acelasi timp si un nivel foarte bun de dezumidifcare si astfel va fi creata o senzatie cat mai buna de confort. Pentru ca un aparat de aer conditionat sa fie insa in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde, va fi nevoie ca acesta sa fie intretinut la un nivel cat mai bun, iar filtrele pe care le detine sa fie curatate cat mai des posibil, astfel incat sa fie impiedicata producerea de diferite boli sau afectiuni. Despre diversele tipuri de afectiuni ce pot aparea ca urmare a folosirii incorecte a unui aparat de aer conditionat, clientii vor putea citi si pe site-ul www.Aparate-Aer-Conditionat.net si vor vedea acolo impactul negativ pe care aceste aparate l-ar putea avea asupra organismului uman.

Inainte de cumpararea unui aparat de aer conditionat, clientii vor trebui sa aibe in vedere si alte aspecte cu mult mai importante decat cele date de puterea aparatului de aer conditionat. Este important ca puterea unui aparat sa fie in stransa legatura cu marimea spatiului in care acesta urmeaza sa fie instalat.

Nu in ultimul rand, clientii vor trebui sa tina cont si de pretul pe care se presupune ca il vor plati pentru acest aparat de aer conditionat si mai ales sa constientizeze faptul ca ceea ce e ieftin nu este intotdeauna si bun. Diferentele de pret in cazul aparatelor de aer conditionat apar in primul rand ca urmare a tipului de freon folosit in cazul acestora. Un aparat cu un pret mai mic dispune cu sigurnata de un freon nu foarte performant si nici nu cred ca vrei sa te gandesti cat de mult te-ar costa defectarea acestuia. Intr-un caz fericit, repararea freonului poate ajunge pana la suma de 600 de lei, aproape la fel de mult cat ai platit pentru aparat atunci cand l-ai achizitionat.

Tine cont de toate aceste aspecte si vei reusi sa achizitionezi in cele din urma aparatul de aer conditionat cel mai potrivit pentru locuinta ta.

Acorda o nota acestui articol:
9
,8


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10