Cum alegem cel mai bun aparat de aer conditionat Cum alegem cel mai bun aparat de aer conditionat
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Principala functie a unui aparat de aer conditionat, asupra careia majoritatea cumparatorilor vor acorda un nivel de atentie sporita este data de capacitatea de racire a aparatelor. Exista insa numeroase alte functii ale unui aparat de aer conditionat de care cumparatorii vor trebui sa tina cont in momentul in care isi vor dori ca acesta sa functioneze la cel mai inalt nivel al eficientei si eficacitatii. Intre acestea se numara urmatoa
Publicat pe 14 Nov 2012 16:17:59 de lady_in_red
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Sisteme climatizare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Principala functie a unui aparat de aer conditionat, asupra careia majoritatea cumparatorilor vor acorda un nivel de atentie sporita este data de capacitatea de racire a aparatelor. Exista insa numeroase alte functii ale unui aparat de aer conditionat de care cumparatorii vor trebui sa tina cont in momentul in care isi vor dori ca acesta sa functioneze la cel mai inalt nivel al eficientei si eficacitatii.

Intre acestea se numara urmatoarele:

  • Capacitatea aparatelor de aer conditionat - masurata in numar de BTU. Acest numar depinde in principal de suprafata medie a incaperii in care aparatul de aer conditionat urmeaza sa fie instalat. Pentru o incapere obisnuita, cu o suprafata de pana la 25 de mp cel mai bun aparat de aer conditionat va fi acela cu o capacitate de 9.0000 de BTU.aer inverter
  • Clasa energetica din care aparatul face parte - dintre clasele energetice cele mai eficiente sunt aparatele care fac parte din clasele A+, A, sau B iar dintre cele mai putin eficiente sunt cele care fac parte din clasele G sau F.
  • Functiile aparatului de aer conditionat - sunt o multime de functii pe care un aparat va trebui sa le detina. Intre acestea se numara urmatoarele: racire/incalzire, dezumidificare, ventilare, programare, inverter, sleep, etc.
  • Nivelul de zgomot pe care un aparat de aer conditionat il produce - cele mai bune aparate vor fi acelea foarte silentioase care vor reusi sa functioneze cu succes si pe timpul noptii, astfel incat utilizatorul sa beneficieze atat de un somn confortabil, cat si de nivelul cel mai bun al temperaturii, chiar daca afara temperaturile trec de 35 de grade Celsius.
  • Filtrele de care un aparat de aer conditionat dispune - principalele filtre sunt: filtrul antipraf (retine particulele de praf mentinand intotdeauna aerul curat), antibacterian (impiedica formarea de mucegai si microorganisme), dezodorizant (cu ajutorul lui va fi eliminat fumul de tigara sau mirosul neplacut dintr-o incapere).
  • Detaliile ce tin de instalarea si mentenanta aparatelor de aer conditionat - cumparand un aparat de aer conditionat de la unul dintre magazinele autorizate, clientii vor beneficia in acelasi timp si de unele dintre cele mai bune servicii de instalare a acestora, de cele mai multe ori oferita in mod gratuit. Magazinele autorizate le ofera in acelasi timp clientilor si o perioada de mentenanta foarte mare si in modul acesta eventualele defectiuni ale aparatului vor fi rezolvate in timpul cel mai scurt.
  • Detalii ce tin de intretinerea aparatelor de aer conditionat - indiferent de tipul unui aparat va fi intotdeauna recomandat ca filtrele acestuia sa fie spalate si curatate periodic pentru ca astfel va fi asigurata o mai buna functionare a aparatului.

Aceste informatii clientii le vor gasi si in cadrul website-ului www.AerConditionatIeftin.com si vor putea face apoi o investitie cat mai buna intr-un aparat de aer conditionat.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10