Aparatele de Aer Conditionat Mobil Aparatele de Aer Conditionat Mobil
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Un aparat de aer conditionat mobil este acela ce va fi in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde chiar si atunci cand temperatura de afara depaseste 40 de grade Celsius. In aceste conditii va fi important ca mai intai sa stii cate ceva despre principalele caracteristici ale acestui tip de aparat si de ce merita sa investesti intr-o astfel de unitate.Principalul avantaj pe care un aparat de aer conditionat mobil il confera utilizatoril
Publicat pe 14 Nov 2012 15:32:57 de lady_in_red
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Sisteme climatizare
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Un aparat de aer conditionat mobil este acela ce va fi in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde chiar si atunci cand temperatura de afara depaseste 40 de grade Celsius. In aceste conditii va fi important ca mai intai sa stii cate ceva despre principalele caracteristici ale acestui tip de aparat si de ce merita sa investesti intr-o astfel de unitate.

Principalul avantaj pe care un aparat de aer conditionat mobil il confera utilizatorilor ar fi acela ca poate fi instalat in orice incapere, fara sa necesite un proces propriu-zis de instalare. Acest tip de aparat va putea asigura un nivel confortabil al temperaturii in orice tip de incapere. Desi sunt destul de grele, aparatele sunt destul de usor de transportat, ele fiind prevazute cu rotile pentru a le putea muta dintr-o incapere in alta a unei locuinte. Un alt avantaj ar fi acela ca sunt cu mult mai ieftine decat aparatele fixe, de perete.

aer conditionat mobilSingura conditie pe care acest tip de aparate o impune ar fi aceea ca pentru o functionare cat mai corecta ele vor necesita o gura de aerisire folosita pentru eliminarea in exterior a aerului cald.

Dupa cum scrie si in cadrul website-ului www.AerConditionat.us, acest tip de aparat este unul ideal pentru aerisirea spatiilor mai mici.

La fel ca aparatele de aer conditionat fixe, cele mobile functioneaza pe baza de curent electric si lichid de racire, fara sa implice alte elemente. Asadar, aerul cald este eliminat in exterior iar interiorul este racorit, ajungandu-se foarte repede la nivelul de temperatura dorit de catre utilizator. Umezirea si racirea aerului presupune folosirea unui mic rezervor de apa.

Unele dintre aparatele de aer conditionat mobil dispun chiar si de filtre de purificare a aerului si de dezumidificare. Un avantaj al acestor aparate ar fi dat de faptul ca ele nu necesita niciun fel de instalare si ca vor fi in masura sa functioneze din prima clipa in care vor fi alimentate cu energie electrica.

Unul dintre dezavantajele pe care un astfel de aparat le-ar putea prezenta ar fi acela ca pentru eliminarea aerului cald, acesta are nevoie de un furtun asemanator cu cel al hotei de bucatarie. Sistemul prin care aerul cald este evacuat nu este nici el unul dintre avantajele acestor aparate, deoarece el va necesita deschiderea in permanenta a unei fereste si in cazul acesta aerul cald de afara ar putea patrunde in camera.

Punand in balanta toate aceste detalii un cumparator va stii apoi cat de avantajoasa va fi investitia in acest tip de aparate si daca merita sau nu sa fie cumparate.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10