Alegeti climatizarea pentru a respira mai sanatos Alegeti climatizarea pentru a respira mai sanatos
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Temperatura, umiditatea, praful si impuritatile din aer pot fi tinute cu usurinta sub control utilizand un aparat de aer conditionat de calitate. Aceasta este in fapt solutia confortului in special in mediul urban, indiferent de aglomerarea acestuia unde necesitatea conditionarii aerului este esentiala. Din cauza poluarii si dezechilibrelor existente in atmosfera, simpla aerisire a incaperilor nu mai este suficienta, dar un climatizor
Publicat pe 02 May 2013 23:50:53 de ArticleWriter
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Sisteme climatizare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Temperatura, umiditatea, praful si impuritatile din aer pot fi tinute cu usurinta sub control utilizand un aparat de aer conditionat de calitate. Aceasta este in fapt solutia confortului in special in mediul urban, indiferent de aglomerarea acestuia unde necesitatea conditionarii aerului este esentiala.

Din cauza poluarii si dezechilibrelor existente in atmosfera, simpla aerisire a incaperilor nu mai este suficienta, dar un climatizor ales corespunzator se ocupa atat de introducerea de aer proaspat prin recircularea celui existent prin filtrele sale, cat si de mentinerea unei anumite temperaturi confortabile. Beneficiile nu sunt numai cele resimtite imediat, ci pe termen lung se poate observa cu usurinta ca incidenta alergiilor si reactiilor alergene la praf scade semnificativ. De asemenea, toate interioarele devin mai igienice pentru ca praful nu se mai acumuleaza pe mobilier si pardoseala.

Aceste aspecte sunt utile nu numai in cazul locuintelor, ci mai ales atunci cand discutam despre spatii publice. Asigurarea ventilarii si climatizarii cu aparate de aer conditionat in spatii precum birouri, sali de asteptare, cabinete sau gradinite private a devenit o necesitate in conditiile actuale de confort. Spatiile comerciale nu fac exceptie de la aceasta regula mai ales daca ne gandim ca frecventarea lor este, dincolo de necesitate, un mod de relaxare, deci ambianta trebuie sa fie placuta mai ales din punct de vedere al temperaturii si puritatii aerului.

S-a dovedit prin studii stiintifice ca aparatele de aer conditionat de buna calitate contribuie simtitor la imbunatatirea randamentului persoanelor care lucreaza in medii climatizate, ca reduc stresul si oboseala si sporesc vitalitatea. Ele permit desfasurarea unei mari diversitati de activitati, facand abstractie de vremea de afara si de anotimp.

Temperatura, umiditatea si jetul de aer sunt reglate automat pentru a oferi maximum de confort, dar si pentru a realiza un consum rational de electricitate, mult mai redus decat in cazul altor aparate.

Toate aceste beneficii enumerate au o mare importanta pentru sanatate pe termen lung, iar aparatele de aer conditionat daikin nu mai sunt un lux, ci o adevarata necesitate, putand fi achizitionate in diferite variante de putere in functie de necesitati.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10