Aerul Conditionat - informatii generale Aerul Conditionat - informatii generale
Rated 4.4/5 bazat pe 5 voturi
Product description: Aparatele de aer conditionat reprezinta cu siguranta una dintre marile inventii ale secolului XX care vor ramane in istorie, asta ca urmare a nivelului inalt de confort pe care sunt in masura sa il confere nu doar in timpul verii, dar si pe timpul iernii, asta ca urmare a aparitiei sistemelor de aer conditionat cu INVERTER.Este adevarat ca multi dintre noi considera aerul conditionat drept un dusman din cauza numeroaselor cazuri de imbolnavire, d
Publicat pe 14 Nov 2012 15:27:28 de lady_in_red
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Sisteme climatizare
Acorda o nota acestui articol:
8.
8


Aparatele de aer conditionat reprezinta cu siguranta una dintre marile inventii ale secolului XX care vor ramane in istorie, asta ca urmare a nivelului inalt de confort pe care sunt in masura sa il confere nu doar in timpul verii, dar si pe timpul iernii, asta ca urmare a aparitiei sistemelor de aer conditionat cu INVERTER.

Este adevarat ca multi dintre noi considera aerul conditionat drept un dusman din cauza numeroaselor cazuri de imbolnavire, dar pe timpul caniculei cand temperaturile sunt insuportabile, aparatul de aer conditionat este cu siguranta prietenul nostru cel mai bun.

 air conditioningPentru ca un aparat de aer conditionat sa fie insa in masura sa functioneze la un nivel cat mai bun si sa confere intr-un spatiu un nivel al temperaturii cat mai confortabil ar fi util ca inainte de a da fuga la primul magazin sa ne orientam un pic si asupra principalelor aspecte pe care aerul conditionat le implica.

Astfel, procesul de informare va fi intotdeauna necesar inainte de cumpararea unei astfel de unitati de racire/incalzire a aerului. Informatii foarte utile din domeniul aparatelor de aer conditionat vei gasi si la adresa www.AerAc.ro si cu siguranta vei gasi acolo tot ceea ce trebuie sa stii desrpre un aparat.

In primul rand, pentru ca acesta sa fie in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde va fi util sa se tina cont de capacitatea lui. Este masurata de obicei in BTU si odata cu marimea spatiului in care aparatul urmeaza sa fie instalat va fi aleasa si capacitatea acestuia.

Un alt detaliu important de luat in seama este dat si de clasa energetica a acestuia, pentru ca sunt modele ce confera un consum mai mic de energie electrica (A+, A, B), dar si modele care desi sunt mai ieftine, sunt mari consumatoare de energie (aparatele din clasele E, F, G).

Alt aspect pe care un cumparator ar trebui sa il aiba in vedere ar fi dat de faptul ca aparatul sa detina unele dintre cele mai bune functii, care sa ii permita acestuia sa functioneze in orice situatie (noaptea spre exemplu).

Tinandu-se cont de toate aceste detalii va fi mult mai usor pentru cineva sa beneficieze de cel mai bun aparat de aer conditionat care sa fie in masura sa asigure intr-o locuinta cel mai bun nivel al confortului. 

Acorda o nota acestui articol:
8
,8


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10