Sisteme supraveghere video – Beneficii aduse proprietatii tale Sisteme supraveghere video – Beneficii aduse proprietatii tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca veti instala sisteme de supraveghere digitale in domiciliul dumneavoastra sau in sediul de afaceri cu siguranta va veti simti mai sigur. Desi oamenii instaleaza astfel de sisteme supraveghere pentru diverse motive, acestea in principal va vor ajuta sa va simtiti mai bine si mai relaxat pentru ca totul este sub control.Aceste sisteme de supraveghere video va permit sa monitorizati activitatile din afacerile dumneavoastra sau chiar cele d
Publicat pe 06 Jun 2014 08:56:38 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca veti instala sisteme de supraveghere digitale in domiciliul dumneavoastra sau in sediul de afaceri cu siguranta va veti simti mai sigur. Desi oamenii instaleaza astfel de sisteme supraveghere pentru diverse motive, acestea in principal va vor ajuta sa va simtiti mai bine si mai relaxat pentru ca totul este sub control.

Aceste sisteme de supraveghere video va permit sa monitorizati activitatile din afacerile dumneavoastra sau chiar cele din caminul dumneavoastra in absenta dumneavoastra, astfel permitandu-va sa asigurati siguranta copiilor si a animalelor de companie. Daca doriti sa va sporiti securitatea si mai mult, puteti opta si pentru un detector de miscare, care poate trimite alerte de securitate printr-un pager sau e-mail in cazul in care exista vreun fel de perturbare la domiciliu sau la sediu de afaceri. Sisteme supraveghere video se instaleaza de obicei foarte usor chiar si in cateva minute. Cu toate acestea, multe dintre sistemele de supraveghere complexe dureaza mai mult instalarea. Acestea de obicei acopera un spatiu mai mare. Un sistem de supraveghere digital ofera o transmisie superioara a semnalelor video de calitate. Un inregistrator video digital ofera o varietate mare de caracteristici pentru a usura folosinta sistemelor de supraveghere video.

Pentru sistemele supraveghere profesionale aveti nevoie de camere de supraveghere de rezolutie inalta, un DVR care poate inregistra la rezolutia camerelor, de preferinta sa poata fi vizualizat pe internet, cablu de calitate pentru transmisia inregistrarilor si un hard-disk destul de mare pentru a pastra inregistrarile cateva saptamani atunci cand esti plecat din tara. Daca doriti sa preveniti pierderile inutile sau sa gestionati in mod eficient situatiile de urgenta la domiciliu sau birou atunci sunt potrivite sisteme supraveghere video. Camerele de supraveghere sunt centralizate intr-un DVR care pe langa functia de stocare, va poate lasa sa controlati camerele de la distanta prin PTZ local sau chiar si prin internet. Sistemele de supraveghere video pot inregistra 24 de ore/7 zile pe saptamana si cele mai bune camere de supraveghere de exterior pot indura situatii dure de mediu, cum ar fi ploi abundente si zapada. Acestea pot inregistra chiar si noaptea. In ziua de astazi aproximativ toate camerele sunt dotate cu leduri infrarosii de diferite puteri. Pe langa aceasta unele au control automat al infrarosului pentru a nu supraexpune imaginile pe timp de noapte. Aceste sisteme de supraveghere minimizeaza defectele umane. Faptul ca pot inregistra simultan mai multe camere pe care le puteti mai apoi vizualiza in cazul unui incident este foarte important. Puteti supraveghea in mai multe locatii in acelasi timp si nu este necesara forta de munca pentru captura video. Sistemele de supraveghere performante sunt usor de actualizat in functie de schimbarea cerintelor de securitate.

Atutech este o companie din Romania, specializata in importul de tehnica de securitate si sisteme de supraveghere video. Magazinul online www.a2t.ro satisface nevoile de securitate a mii de oameni din intreaga tara. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10