Sfaturi pentru a-ti face casa mai sigura Sfaturi pentru a-ti face casa mai sigura
Rated 4.625/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Este cunoscut faptul ca, in perioadele de criza, hotii se inmultesc si devin tot mai activi. As spune chiar ca un nivel de trai scazut si lipsa banilor ii face mai rai. Acest lucru se poate observa foarte usor daca ne uitam in tarile mai putin civilizate, unde rata criminalitatii (includem aici si spargerile de locuinte si spatii comerciale) este foarte ridicata. Sau, mai aproape de noi, daca ne uitam cu cat a crescut numarul de spargeri
Publicat pe 06 Mar 2013 15:56:35 de Mihai
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
9.
2


Este cunoscut faptul ca, in perioadele de criza, hotii se inmultesc si devin tot mai activi. As spune chiar ca un nivel de trai scazut si lipsa banilor ii face mai rai. Acest lucru se poate observa foarte usor daca ne uitam in tarile mai putin civilizate, unde rata criminalitatii (includem aici si spargerile de locuinte si spatii comerciale) este foarte ridicata. Sau, mai aproape de noi, daca ne uitam cu cat a crescut numarul de spargeri in ultimii ani in Romania.

Ce putem face pentru a ne apara de infractori? Ei bine, uneori o usa metalica nu este de ajuns, astfel ca multi isi indreapta atentia spre diferite sisteme de securitate. Din fericire si in Romania avem de unde alege.

Exista magazine online care nu doar comercializeaza, dar ofera si consultanta si instalare pentru sisteme antiefractie. Este un fapt dovedit ca hotii sunt descurajati la vederea unei camera de supraveghere si se gandesc de doua ori inainte sa forteze intrarea intr-o cladire despre care stiu ca are instalat un sistem de alarma.

Evident, acestea sunt si ele extrem de diversificate, iar preturile variaza in functie de performante. Un sistem antiefractie este format dintr-o centrala, tastatura, mai multi senzori si sirena. Numarul senzorilor variaza in functie de zonele ce trebuie acoperite, iar optional beneficiarul poate primi si o telecomanda. Aceste sisteme pot fi conectate atat cu cabluri, cat si wireless. Exista chiar si programe prin care esti anuntat telefonic daca cineva incearca sa patrunda  prin efractie in locuinta ta.

Persoanele care detin animale de companie si considera ca acesta este un impediment in montarea unui sistem de alarma – intrucat acesta ar fi activat de miscarea necuvantatorului – trebuie sa stie ca exista senzori de miscare cu toleranta la animalele de companie. Asadar, nu exista niciun motiv pentru care cineva sa nu poata beneficia de avantajele unui sistem antiefractie modern.   

Acorda o nota acestui articol:
9
,2


Recomandari:


Despre autor:

Mihai Rotaru 
Membru din: 06 Mar 2013 12:26:13

Despre autor:

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10