Review camere de supraveghere dome HD Review camere de supraveghere dome HD
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Orice sistem etichetat cu HD in aceste zile face valuri in interesul consumatorilor. Acest lucru se aplica si pentru camerele de supraveghere dome si tot mai multi consumatori incearca sa isi modernizeze sistemele analogice invechite. Produse digitale HD exista de ceva timp pe piata insa sunt pe tehnologie IP sau HD-SDI. Aceste tehnologii au limitarile lor, intarzieri specifice si distanta mica de cablare precum si preturi foarte mari. Cea
Publicat pe 18 Aug 2014 11:53:56 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Orice sistem etichetat cu HD in aceste zile face valuri in interesul consumatorilor. Acest lucru se aplica si pentru camerele de supraveghere dome si tot mai multi consumatori incearca sa isi modernizeze sistemele analogice invechite. Produse digitale HD exista de ceva timp pe piata insa sunt pe tehnologie IP sau HD-SDI. Aceste tehnologii au limitarile lor, intarzieri specifice si distanta mica de cablare precum si preturi foarte mari. Cea mai noua tehnologie care a intrat pe piata se numeste HDCVI si e cea mai putin costisitoare. Astazi facem review la un mini-dome care promite inregistrari clare HD la rezolutie mare 720P. Acest mic dome hdcvi ofera led-uri cu infrarosu pana in 20 metri si un obiectiv fix de 3,6 mm. Aceasta camera de supraveghere permite utilizatorilor sa foloseasca distante de cablu coaxial de pana la 500 metri lungime. Astfel permite utilizatorilor de camere analogice sa profite de cablarea existenta indiferent de lungimea cablului.

Cum se compara cu alte modele de pe piata?

Practic pentru mai putin de 200 de lei depaseste orice camere de supraveghere dome analogice din aceeasi gama de pret, astfel pretul nu este o problema atunci cand achizitionezi camere de supraveghere HD. Calitatea imaginii intre analogic HD si analogic simplu este net superioara si chiar nu gasesc nici un motiv pentru care a-ti alege camere analogice in loc de HDCVI . Camere IP sau HD-SDI la aceasta calitate nu se gasesc sub 300 de lei.

 Camera de supraveghere dome este foarte usor de folosit - Imi place faptul ca pot intra in meniul aparatului foto de la DVR pentru adjustari. Acest lucru adauga valoare de cumparare a acestei tehnologii. Nu trebuie sa instalez alt fir pentru a intra in meniu. Acelasi cablu coaxial permite intrari pe video, audio si RS485 sa fie transmise. Acest lucru permite ajustari usoare dupa instalarea camerelor de supraveghere pentru a nu fi nevoit sa iei o scara atunci cand vrei sa faci modificari la camerele de supraveghere.

Zoom digital - Având în vedere ca aceasta  camera de supraveghere dome are tehnologie megapixel HD puteti face cu usurinta zoom digital fara rabat la calitate. Aceasta caracteristica este foarte buna atunci cand doriti sa analizati un anumit film. Aceasta functie este disponibila si LIVE si in modul playback prin intermediul DVR-ului sau a unui smartphone.

Cat5 (Wire Network) cu VideoBaluns? – Aceasta combinatie merge mai bine decat ai crede. Folosind o rola de cablu FTP de 300 metri am pus o pereche de videobalun (pe scurt pentru incepatori - transforma cablu de retea la conector BNC) pentru a se potrivi pe camera de supraveghere HD si imaginea a fost foarte clara. Ai chiar si posibilitatea de a intra in meniul camerei OSD fara probleme. Acest lucru devine foarte la indemna pentru acei clienti care au deja cablu Cat5 existent si nu doresc sa utilizeze un sistem de  camere supraveghere dome IP. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10